RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 10. märts 2017

Rootsis 14-aastase tüdruku vägistanud migrandid jäävad kooli, tüdruk pidi lahkuma. Vägistajad on samuti ohvrid, öeldi koolist.

Rootsis 14-aastase tüdruku vaginaalselt ja oraalselt vägistanud migrantnoorukid jäävad kooli, tüdruk pidi lahkuma. Vägistajad on samuti ohvrid, öeldi koolist.

Grupivägistamine toimus Lõuna-Rootsis Lundi kooli tualetis eelmise aasta mais. 14-aastane tüdruk sai korraga "rikastatud" ühe araablase ja ühe aafriklase poolt. Mõlemad poisid vägistasid tüdrukut nii vaginaalselt kui oraalselt.
Detsembris mõistis kohus 16-aastasele Anjuubile karistuse lapsevägistamise eest. Teine vägistaja oli alla 15-aastane ja teda seaduse järgi vastutusele võtta ei saa.
Anjuub sai karistuseks 100 tundi noortele üldkasulikku tööd ja 24 kohtumist sotsiaaltöötajaga eesmärgiga "õppida tegema paremaid otsuseid". Samuti nõuti tüdrukule välja 10 500 eurot valuraha.
Kohus viitab oma otsuses araabia poisi "puudulikule võimele mõista, mis on õige või vale". Seepärast oli määratud karistus leebe.
Kooli juhtkonnale heidetakse ette, et nad ei ole teisi lapsevanemaid informeerinud kooli õppima jäetud kahest jõhkrast vägistajast.
"Kõik nad kolm on ohvrid ja see oleks võinud panna lapsevanemaid muretsema," ütles kooli õppealajuhataja vabanduseks.
Koolis õppivate laste vanemad on mõistagi olukorrast häiritud.
14-aastane ohver oli esimestel päevadel peale seksuaalrünnakut läbielatust nii hirmunud, et ei julgenud sellest rääkida oma vanematele ega minna tagasi kooli. Noorem vägistaja levitas koolis tema kohta kuulujutte, nimetades tüdrukut "hooraks, kes müüb end raha eest" ning ähvardas tüdrukut vägivallaga. Tüdruk, kes mõistetavalt ei suuda vägistajatega ühes koolis õppida, ei ole peale juhtumit kooli naasnud ning suunati õppima mujale.
Rootsi eetikaprofessor Ann Heberlein, kelle sõbra tütar õpib vägistajatega samas koolis, kirjutab juhtumist ajendatud artiklis:
"Kuidas saab riik, mis pürgib "moraalseks suurriigiks" ja valitsus, mis uhkustab oma "feminismi" üle, nii haletsusväärselt oma püüdlustes läbi kukkuda? Kool peaks olema turvaline koht. Asjaolu, et meie lapsed ei pea olema ühes klassiruumis vägistajatega, peaks olema iseenesestmõistetav."
Ta küsib: "Ja vägistatud tüdruk, kes temast hoolib?"
---
Häbi Rootsi võimudele, kes lasevad sellistel asjadel juhtuda. Antud juhul ohverdati noor tüdruk multikultuuri altarile. Ja sarnaseid juhtumeid on Rootsis meeletult palju. 
Ühiskonnal, mis ei suuda kaitsta oma lapsi, ei ole tulevikku...
ALLIKAD: 
 

1 kommentaari:

Anonüümne 10. märts 2017, kell 15:37  

Ma läheks veristaks neid nagu sigu, kui mujalt abi ei saaks!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP