RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 29. märts 2017

Vaadake, eesti rahvas, kuidas asju aetakse!

Saksa valitsusjuhi Angela Merkeli ja USA presidendi Donald Trumpi ühine pressikonverents Valges Majas, kaader Fox Newsi videost.

Eestis räägitakse rahvale muinaslugusid Euroopa Liidu ühtsusest. Samas näevad kõik vähegi mõtlevad inimesed, kuidas see ühtsus on ainult sõnakõlks, sest tegelikult ajavad tähtsaid asju kõik riigid omaette ja kel suurem jõud, sel suurem õigus, nagu öeldakse. Eesti presidenti me ei näe Valges Majas asju ajamas, kuigi Eesti on olnud USAle palju tähtsam liitlane kui Saksamaa.

Niisamuti käivad asjad suhetes Venemaaga. Euroopa Liit peaks olema ühtne, aga Venemaaga diilitab igaüks eraldi, põhiliselt Saksa- ja Prantsusmaa. Eestit kusagil laua taha ei lasta. EL on küll kehtestanud Venemaale sanktsioonid, aga Vene gaasi kohta Euroopasse ja Euroopas (loe: Saksa- ja Prantsusmaal) toodetud autode kohta see ei käi. Eestis loodi lausa eraldi roheline koridor Saksa autode vedamiseks Venemaale. Vene-Saksa gaasijuhe kulgeb otse eestlaste silme all Soome lahes ja eestlased vaatavad ila tilkudes pealt, kuidas raha silme alt läbi voolab, ise sellest sentigi saamata. Õppige, eesti rahvas, kuidas tänapäeval asju aetakse! Räägitakse, et Eesti transiit on kokku kuivanud - otse loomulikult pole vaja Venemaal enam mingit transiiti korraldada läbi Eesti, sest raha tuleb gaasi müügist Euroopasse.

Eesti osaks on härrasid teenindada ja ette-taha kummardada. Eesti riik aitas oma maksumaksja niigi napi rahaga Saksa autode rohelise koridori loomisele lausa kaasa. Kas te kujutate siis ette?! Et mis sanktsioonidest me räägime?! Sanktsioonid kehtivad ainult Eesti-suguste lollakate suhtes, kes ei saa oma põllumajandussaadusi ja toiduaineid Venemaale müüa ning kes seetõttu vaesuvad. Lõuna-Euroopa samuti vaesub, sest ei saa oma puuvilju Venemaale müüa. Saksamaa elab aga paremini kui kunagi varem. Isegi soomlased on omale välja ajanud eriõigused - aga ärge palun küsige minu käest, kuidas. Nagu näete, on kõik võimalik.

Ja siis räägitakse Euroopa ühtsusest. Taguge omale pealuu sisse - mingit Euroopa ühtsust ei ole olemas. See on müüt! Või ok, on, kui selgub, et Saksamaale on tulemas liiga palju selliseid musulmane, keda Saksamaa parasjagu ei vaja, siis on vaja osa neist paigutada Eestisse. Ärge küsige minu käest, kuidas Eesti juhid sellega nõusse saadi, kellele milline BMW või Audi kingiti. Niisama lihtsalt ju mõistusega inimene idiootseid otsuseid ei teeks! Või mis?! Eesti on selline, kuidas nüüd öelda, Euroopa Liidu prügikast. Mille puhul eeldatakse, et seal elavad idioodid. Ja siis küsitakse, miks asjad Eestis ei edene ning inimeste elu on järjest sitem. Tegelikult pole siin midagi isegi imestada, see on sellisel puhul asjade loomulik käik.

Allikas:  https://innojairja.blogspot.com.ee/2017/03/vaadake-eesti-rahvas-kuidas-asju-aetakse.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP