RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 3. märts 2017

Europarlament võttis Prantsusmaa parempopulistide presidendikandidaadilt Le Penilt puutumatuse

Euroopa Parlament võttis neljapäeval puutumatuse Prantsusmaa parempopulistliku Rahvusrinde presidendikandidaadilt Marine Le Penilt Islamiriigi vägivallast piltide avaldamise eest Twitteris.
Le Pen on Prantsusmaal uurimise all kolme pildi postitamise eest Twitteris 2015. aasta detsembris. Piltidel oli kujutatud Islamiriigi läbiviidud hukkamisi, sealhulgas USA ajakirjanikul James Foleyl pea maha lõikamist, vahendab Reuters.

 Neljapäeval toimunud hääletus Euroopa Parlamendi plenaaristungil kinnitas teisipäeval õiguskomitees vastu võetud esialgse otsuse.
Le Peni saadikupuutumatus kaitses teda süüdistuse esitamise eest. Selle äravõtmisega andis parlament selleks loa. Le Peni võimalik kuritegu on „vägivaldsete piltide avaldamine“, mille eest võib teatud asjaoludel kolmeks aastaks vangi mõista ja määrata trahvi 75 000 eurot.

Allikas: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/europarlament-vottis-prantsusmaa-parempopulistide-presidendikandidaadilt-le-penilt-puutumatuse?id=77415408
______________
Eks europopulistid  ja tavapärase Prantsusmaa häviajad on nüüd paanikas ja kardavad Marine Le Pen´i populaarsust,  ning võimalikku saamist presidendiks nagu tuld.
Le Pen´i peatamiseks võetakse kasutusele juba räpased vahendid. Kui üks ajaleht võrdles Rahvusrinnet ISIS-ega, siis polnud sellest muidugi midagi. Aga kui M. Le Pen avaldas sellele vastuseks 3 pilti ISISe vägivallast, öeldes, et selline on ISIS ja mitte Rahvusrinne, siis tõusis skandaal...
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 3. märts 2017, kell 23:05  

Euroopa Liit on hullem kui Nõukogude Liit oli ja Eesti peaks sellest liidust lahkuma.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP