RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 2. märts 2017

MATTI ILVES: KUIDAS SÜNNIVAD SUURED VARANDUSED?

Suured varandused on enamasti rajatud kõik verele. Seega varanduste tekkimised on enamus seotud sõjaga ja just 1. ja 2. maailmasõjaga.
1. maailmasõjat lõikasid kõige suuremat kasu just Ameerika Ühendriigid ja selleks, et USA sõtta astuks läksid sealsed pankurid ning ärimehed otsesele kuriteole. Nimelt lasti uputada suur reisilaev "Lusitania", sellest lugege SIIT
Näiteks Rothschildide klann pani aluse enda rikkusele juba veelgi varem, nimelt Napoleoni sõdade ajal. Toon nüüd väljavõtte Frank McLinn´i raamatust "Napoleon":

"Sellegipoolest kõikus Wellingtoni ekspeditsiooni finanssaatus mõnda aega noateral. 1812. aastal ei suutnud London tema arveid enam kinni maksta, sõdurid ei olnud viis kuud enam palka saanud ja muulaajajad kolmtesit kuud, mille paratamatuks tagajärjeks oli marodeerimine ja kohaliku elanikkanna suhtumise jahenemine.
London oli sunnitud ennast alandama ja võtma Malta ja Itaalia kahtlaste pankurite käest pöörase protsendiga laenu, andes vastu valitsuse võlakohustusi. 1812. aastal tegid oma läbimurde Rothschildid. Esimene Jakob Rothschild ostis paljud neist võlalohustustest nominaaliga võrreldes tühise hinna eest üles ja tõi Londonisse, kus tema vend Nathan need Inglise Pangas suure kasuga rahaks vahetas. Seejärel hankis Nathan Ida-India Kompaniilt 800 000 naelsterlingi väärtuses kulda, müüs selle Suurbritannia valitsusele Wellingtoni jaoks maha ja mõtles isegi välja viisi, kuidas see Portugali saata."

Nii siis kogutakse veriseid rikkusi suurriikidele ja pankuritele-ärimeestele, tänapäeval on kõik täpselt samuti.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP