RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 3. märts 2017

Näide sellest, kelle pilli järgi meedia tantsib

Hea Matti Ilves!

Tahtsin juhtida Teie tähelepanu ühele seigale, mis iseloomustab tabavalt meie ühiskonnas maad võtvat ideoloogilist kliimat.

Nimelt helistati mulle eile hommikul TV3-st ja kutsuti õhtusesse uudistesaatesse kommenteerima “homoabielu“ seadustamise jõustumist Soomes. Andsin nõusoleku ja lubasin 15 minutit enne seitset kohal olla.

Ca tund aega enne saate algust helistati mulle aga uuesti ja öeldi, et tegelikult ikkagi “ei saa” mind stuudiosse lasta. Kui küsisin, et miks siis ei saa, sain teada, et minu osalemiseks nõusoleku saamise järel esitati kutse ka kellegi homoaktivistile ja tollele ei olevat sugugi meeldinud mõte, et saates osalen ka mina.

Ja mis Te arvate, mida nähti lahendusena? Kas seda, et kui Reimo Mets ei soostu minuga ühes saates osalema, siis ärgu osalegu? Ei, lahendusena nähti hoopis minule esitatud kutse tagasivõtmist, et Reimo Mets saaks saates osaleda ilma minuta. Nii tehtigi.

Kutse tagasivõtmine on loomulikult alandav, ent eraldivõetuna pole see kaugeltki nii tõsine asi kui tunduvalt laiem probleem, mis selle tagant välja paistab.

See, et telekanal on nii kergekäeliselt valmis homoaktivistide nõudmisel oma põhimõtteid painutama, on iseenesest kõnekas. See näitab ideoloogilisi jõujooni meie ühiskonnas ehk seda, kelle pilli järgi tantsitakse. Kui homoaktivistid nõuavad, et pereväärtuste eest seisjad saatest kõrvaldataks, siis nii ka tehakse, taandades saate diskussiooni formaadist puhtakujuliseks ideoloogiliseks propagandaks, nagu võite saatelõiku vaadates ise veenduda. Viited uudislõigule leiate alltoodud uudisest:


Ilmselt on antud juhtum eriline üksnes selle poolest, et enamasti ei saa me üldse teada, kuidas tervet mõistust ja perekondlikke väärtusi kaitsvad hääled peavoolumeediast kõrvale tõrjutakse – seda tehakse ilma, et see oleks väljastpoolt nähtav. See omakorda näitab taas, kui vajalik on meie oma meedia ülesehitamine, et meie sõnum saaks peavoolumeedia vaenulikust hoiakust hoolimata kuuldavaks tehtud.

Heade soovidega

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

1 kommentaari:

Anonüümne 3. märts 2017, kell 22:39  

Meedia koorekihile ei olegi vaja pilli ette mängida, nad on ise hea meelega liberaalsed sallivad kõige ebanormaalsuse suhtes.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP