RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 17. märts 2017

Eugen Veges: Lõpmatuseni ei saa teiste leiba süüa

Euroopa Liidu lagunemine on paratamutus - ülalpidajad ei soovi ülalpidavaid lõpmatuseni toetada. Ülalpeetavad ei paista sellest hoolivat - nad on olukorraga rahul.
Viimaste lähenemine on mõistetav, kuna üksnes loll pingutaks selle nimel, et ise torti osta. Oleme jõudnud patiseisu. Uute käikude tegemiseks tuleb alustada uut mängu. 

Euroopa Liidu ühenduse lagunemine on meie õnn ja õnnetus. Õnn peitub uutes väljakutsetes, mis kasvataks meie ühtsust ja liidaks rahvast. Õnnetus tuleb sellest, et pajukite (EL struktuurifondid jmt) nurumise asemel tuleb  hakata rohkem pingutama. Pisiriigina võiksime Euroopa Liidu lagunemisest võita. Lõpmatuseni teiste leival ei võimaldada olla. Tarmukam oleks külakostist loobuda varem. Meie edukus võiks peituda pisiriigi paindlikkuses, suurtel on uue keskkonnaga kohanemine keeruline.

Pole mingi saladus, et EL-s hellitatakse bürokraate. Mõttetut raikamist esineb kõikjal.Ka meie tahame Rail Balticut, vaid seetõttu, et EL kassast tuleb suurema osa selle rajamiseks tehtavast kulutustest. Edaspidiste kulutuste peale me ei mõtle, joovastume hetke tulust.
Sellist lähenemist ei saa harrastada pikalt. Energia võib küll muutuda ühest liigist teise, kuid see ei saa tekkida eimillestki.
Õnnerattalt õigel ajal maha hüppamine pole kaotus, vaid võit.

3 kommentaari:

max 17. märts 2017, kell 22:16  

Eesti pole täna võimeline iseiseisva riigina toimima!
Selleks puudub Eestil täna vastava oskusega kaader ja majanduslikult ei ole Eesti võimeline eksportima muud kui puitmaju, puupalke ja turvast! Meil puudub kaasaegse tööstuse insenertehniline kui kaubanduslik kaader. Meie oleme võimelised läbi lööma vaid idaturul ja selle oleme sulgenud.

Anonüümne 18. märts 2017, kell 02:53  

Mitte "meie " ei ole sulgenud, vaid keegi teine on meie eest sulgenud.See on kellelegi väga kasulik.

Anonüümne 18. märts 2017, kell 20:35  

Krt kas keegi teab midagi mida mina veel ei tea?? mis on elidi suurem point?? Rahas pole ju asi neil raha ju niiigi !!
Ma tahan vastuseid...miks niidid viivad londoni?? Kuidas juudid seotud?? Ning miks minuga ei jagata raha...ma pole ju ka lammmas ma saan ju ka aru et enamik inimesi on lambad.
Nii paluks vastuseid kes teab?
Ning kuidas on eesti vapi loomad seotud ?? Ma tahan vastuseid konkreetseid mitte mingit mula mida ma juba ammmu tean. David icke jutt oli ka nii igav.
Tahaks juba midagi enamat teada



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP