RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 7. mai 2019

Aldo Roomere: Verbaalsuguhaigus on ränk suguhaigus, mis sai alguse Euroopa Liidus...


Verbaalsuguhaigus on ränk suguhaigus, mis sai alguse Euroopa liidus spetsiaalse sotsliberastliku labori poolt väljatöötatud viirusest.

Viirust hakati tahtlikult levitama juba 80-tel aastatel, tegemist on väga ohtliku nanoviirusega, mis pärsib ajurakkude normaalset tööd. Lihtrahva hulgas tuntakse seda ka nimetuse all "ajupesu", kuid see on kõigest jäämäe tipp. Verbaalsuguhaigus levib muidugi ka sugulisel teel, eriti libedalt omasooiharate, transseksuaalide ja muude hälvikute hulgas, kuid loomad on sellest tõvest seni puutumata jäänud. Kuidas siis verbaalsuguhaigust ära tunda, millised on selle sümptomid ja kuidas sellest hoiduda?

Kõigepealt mõned näited eriti rasketest juhtumitest, et lugejal oleks lihtsam seda haigust ära tunda ja end nakatumise eest kaitsta. Üks varasemaid ja rängemaid juhtumeid on meile kõigile tuntud Jean-Claude Juncker, selle näite puhul on eriti iseloomulik, et sageli kaasneb haigusega ka raske alkoholism ja aju pehmenemine. Pea sama raske juhtum, kuigi tänu nooremale organismile on tervis veel enam-vähem vastu pidanud, on selgelt märgatav ka Emmanuel Macroni ja Justin Trudeau puhul. Esmaseks tunnuseks, et haigus on organismi täielikult üle võtnud, avaldub aga haige kõnemaneeris, millest tuleneb ka tõve nimetus "verbaalsuguhaigus". Rahvakeeli öelduna - patsient peksab pidevalt segast, tema jutt on seosetu ja hüplev, sageli esineb ka kokutamist, düsleksiat ja muid kõnedefekte, kõneleja kisendab, räuskab, alavääristab kuulajaid, pritsib tatti ja sageli lausa ropendab. Kui nüüd vaadata selle haiguse levikut Eestis, siis on olukord muljetavaldavalt masendav: väga rasked ja ravimatud juhtumid on meie kaks viimast presidenti, eelmine peaminister, epideemiliselt ja samuti ravimatult on nakatunud kõik sotsid ja enamus reformierakonnast, viimane üsna suur epideemia sai alguse #kõigieesti tahtliku nakatumiskampaaniaga Lauluväljakul.

Koletu epideemiapesa on ka ERR eesotsas retsidiivsete nakkuselevitajate Kiisleri, Lobjaka, Raua, Tralla ja paljude teistega. Tuntud nakkuskolle on ka Eesti200 eesotsas oma esiräuskaja Tinakirstu Kallasega.
Kuigi esialgu tundub, et tegu pole kaugeltki nii ränga tõvega nagu AIDS või süüfilis ja surmajuhtumeid pole veel esinenud, tuleb selle haiguse sümptomite ilmnemisse suhtuda siiski vägagi tõsiselt. Haiguse hilisfaasis hakkab haige käituma ja toituma ebaadekvaatselt, silmad lähevad pungi ja täituvad verega, ta nõuab pidevat eneseimetlemist ja kaldub lausa liputama. (M.Raud näiteks). Meeletu tõmblemine, paanikahood, öine voodimärgamine ja pidev vingumine ning räuskamine muutuvad igapäevaseks, haige solvub ka siis, kui talle tere öeldakse ja sildistab kõik need, kes tema seosetut sonimist kuulata ei viitsi, paremäärmuslasteks, natsideks, fašistideks ja koguni terroristideks. Eelloetletud sümptomid on eriti selgelt nähtavad ja kuuldavad sotside ja reformierekonna puhul - seal möllab epideemia juba täiesti kontrollimatult ning võib peagi põhjustada raskeid atakke, mis võivad osutuda letaalseks.

Kogu selle jubeda jutu lõpetuseks olgu lohutussõnad, et iseseisvalt mõtlevad ja täie mõistuse juures olevad inimesed on haigusele immuunsed.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP