RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 10. mai 2019

MATTI ILVES: PRAHA KOHTUMINE

Mitmete Euroopa natsionalistlike parteide juhid kohtusid Prahas enne Euroopa Parlamendi valimisi 23.-26. mail. Kohtumist toetas Rahvaste ja Vabaduse Euroopa liikumine (MENF), mis on üheksa rahvusliku partei üleeuroopaline liit, mis pühendub massilise rände peatamisele ja rahvusliku suveräänsuse taastamisele Euroopa Liidus.

Järgnevalt on välja toodud mõned väljavõtted kohtumiselt, Marine Le Peni kõned:

„Euroopa lahing on alanud. Nendel valimistel seisavad globalismi toetajad rahvusriigi toetajate vastu. Globalistid kohalike vastu. ”

„Euroopa föderalistid toetavad täielikku dereguleerimist, piiride täielikku kaotamist, rände vaba liikumist planeedil ja rahvusriikide nõrgenemist oligarhide, riigiteenistujate ja ekspertide kasuks. Teisest küljest on meie patrioodid üle kogu Euroopa. ”

„Oleme valinud oma rahvad, riigid, kelle mitmekesisus on Euroopa rikkus. Nad peavad end jääma ja omavahel vabalt koostööd tegema… ”

„Me ei taha piire sulgeda, kuid me tahame uksed tagasi meie koju ...”

„Minu riik pakub kurva näite rände uputusest. Kui te ei ole ettevaatlik, on see teie tulevik. Terved naabruskonnad on muutunud mitte-prantsuse aladeks!

„Patriootide demokraatlik surve kõigis Euroopa riikides võimaldab Euroopa raamistikku uuesti sõnastada…”

„Täna ei ole Euroopa Liidul võimekust tanke saata tänavale või põletada rahvahulka ... Kuid eesmärk on sama: vähendada meie poliitilist, õiguslikku ja rahvuslikku identiteeti - meie vastupanuvõimet…”

„Meie, prantslased ja tšehhid, oleme 26. mai sündmuse ajal kogunemas! Elagu Tšehhi inimesed! Elagu Prantsuse inimesed! Elagu suveräänsete rahvaste Euroopa!”

Pressikonverentsi ajal lisas Le Pen:

„Me näeme siin meie silme all uut Euroopa harmooniat, mis näeb rahvuslikke parteisid kokku kogunemas, et pakkuda 500 miljonile eurooplasele uut koostööraamistikku, uut projekti ja uut hoogu tulevikule.”

„Sisseränne tuleb peatada ja islamistlik ideoloogia tuleb kaotada… Islamisatsioon ja globalism on uued totalitarismid, mis ähvardavad Euroopa riike.”

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP