RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 29. mai 2019

Provokaator Tarand ei võta raha Objektiivilt vastu, nõuab ülekandeid Meelis Osalt ja Mart Riebergilt

Indrek Tarandi Harju maakohtus nõudmas 26. novembril 2018 ÜRO rändeleppe vastasel meeleavaldusel tema provokatsiooni ohvriks langenud meestelt avalikku vabandust ja kaht tuhandet eurot. Foto: Scanpix

Eile teatas Indrek Tarandit esindav advokaat, et äsja lõppenud valimistel väga tagasihoidliku tulemuse saavutanud ning seetõttu oma eurosaadiku koha minetanud poliitik ei aktsepteeri Objektiivi poolt Mart Riebergi ja Meelis Osa nimel tehtud ülekannet summas 2000 eurot, vaid nõuab, et ülekande summas 1000 eurot teeks nii Rieberg kui ka Osa isiklikult.

SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhatuse esimehe Varro Vooglaiu sõnul on Tarandi käitumine harjumuspäraselt lapsik, ent samas ei tekita see suuremaid probleeme.
“Mis seal ikka, eks me kanna siis sellest inimeste poolt annetatud rahast tuhat eurot Riebergile ja tuhat eurot Osale, et nemad omakorda saaks selle raha Tarandile edasi kanda,” selgitas ta ja lisas, et loomulikult peab Tarand SAPTKlt talle laekunud summa esmalt tagasi kandma.
Nädala aja eest tegid paljud Objektiivi lugejad annetuse, et anda oma panus Riebergi ja Osa nimel Tarandi poolt nõutud 2000 euro kokku saamiseks ja ära maksmiseks.

Tarand nõudis õiguskaitseorganite abil seda summat meestelt, kes langesid mullu 26. novembril ÜRO rändeleppe vastasel meeleavaldusel tema provokatsiooni ohvriks. Meeleavaldusel intsidendi provotseerinud Tarand ise endal vähimatki süüd ei näe.

Allikas: https://objektiiv.ee/provokaator-tarand-ei-vota-raha-objektiivilt-vastu-nouab-ulekandeid-meelis-osalt-ja-mart-riebergilt/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP