RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 28. mai 2019

MATTI ILVES: UUS UKRAINA PRESIDENT

Uueks Ukraina pesidendiks valiti siis 2. voorus päris suure ülekaaluga näitleja ja produtsent Volodimir Zelenski, kes on andnud ka juba ametinande, pildil, ning saatnud laiali parlamendi, kuigi see otsus on vaidlustatud.
Rahvuselt on Zelenski juut, kes räägib perekonnas vene keelt. Üldse on Ukraina poliitikas valitsevatel kohtadel üllatavalt palju juute ja jääb tõesti selline mulje, et ukrainlased ei oska lihtsalt end valitseda.
Eriti naljakas on see, et Zelenski on võtnud majandusnõunikuks ühe teadlase, kes soovitab talle üle minna libertarianismile, kuna see süsteem toetab kõige tugevamalt vabadust.

Libertarianism (ladina k. : libertas, mis tähendab "vabadus") see on kogum poliitilisest filosoofiast ja liikumistest, et toetada vabaduse aluspõhimõtteid. Libertarianism püüab maksimeerida poliitilist vabadust ja sõltumatust, rõhutades valikuvabadust ja isiklikku arvamust.

Libertarianistid ei ole üheski riigis tulnud võimule ja kentsakas on, et sellist poliitilist süsteemi, minu arust utoopiat, talle soovitati rakendada. Üldiselt arvan, et libertarianism sarnaneb veidi anarhismiga.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP