RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 31. mai 2019

MATTI ILVES: VÕIMSA REFORMIKONNA HÄVING

 Pilt, Facebook

Kui EKRE jääb võimule, siis ootab Reformierakonda täielik häving. Selles ei ole mingit kahtlust, et see korruptantide ja varaste erakond jääb võimust võib-olla kauaks eemele ja langeb väikeparteide hulkka.

Praegu ongi näha, et see partei teeb viimaseid pingutusi, et positsioon taastada. Esimene rünnak EKRE vasu oligi afäär seoses ministri Marti Kuusiku suhtes algatatud nõiajahiga, millega K. Kallas lootis lüüa tohutu mõra valitsusse ja isegi lootis valitsuse kukkumist. Paraku sellest ei tulnud midagi välja.
Teiseks on nüüd alustatud Mart Helme umbusaldamist. Reformierakonna esimees Kaja Kallas teatas hiljuti (16.05), et fraktsioon alustab siseminister Mart Helme umbususaldusavalduse kokkupanemist ja allkirjade kogumist. Umbusaldusest ei tule muidugi midagi välja.

Ei tea praegu, mida reformikad ja nende jooksupoisid sotsid kolmandaks välja mõtlevad, neile veel ustava ajakirjanduse kohutava EKRE vastase propagandamüra saatel. Aga küll nad midagi veel välja mõtlevad, sest võitlus käib praktiliselt Reformierakonna ellujäämise nimel.

Vargaid on reformikate hulgas veel küllalt, eesotsas esivarga Siim Kallasega, Kallas on meie seas tuntud kui 10. miljoni dollari kangalane ja VEB fondi 32. miljoni $ afääri üks võtmeisikuid. VEB fondi saladus selgub alles 70 aasta pärast, sest need dokumendid ettenägelikult salastati!

Video: Siim Kallas varjab ebaseaduslikku raha ja põgeneb!



Nüüd on Reformierakonnal asi läinud aga väga hulluks, sest Mart Helme on ütelnud, et uurimine käib 200 miljardi rahapesu osas, mis toimus Taani suurpanga Danske Eesti harus ja asjasse on juba ka sekkunud USA. Võib arvata, et sinna afääri on segatud ka kinnimakstud poliitikud, sest meie panganduse järelvalveorganid vaikisid ja need allusid otse poliitikutele, sellel ajal reformierakonnast.

Jaa, aga siia paturegistrisse tuleb veel liita võltsitud e-hääled ja palju muud, näiteks VEB fond ja Mart Helme on lubanud hoolimata salstatusest ka siin selgust tuua.

1 kommentaari:

Vahur 2. juuni 2019, kell 14:03  

Igasuguse salastuse saab maha võtta kui riigikord muutub.Ehk siis võltsdemokraatlik riigikord peaks muutuma demokraatlikuks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP