RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 29. mai 2019

Kenno Põltsam: Kaljurand ja Mikser ratsutamas loojangu poole

Kenno Põltsam

EKRE liige Kenno Põltsam vaeb poliitilist olukorda pärast Euroopa Parlamendi valimisi.

“27. mai esimesel tunnil selgunud Euroopa Parlamendi tulemused panid mind hämmastuma, kui nägin kahte saavutatud mandaati nii Reformierakonnal kui ka Sotsiaaldemokraatidel. Eriti märkimisväärne on fakt, et Marina Kaljurand kogus ligi 85% kogu sotside häältest. Reformierakonna puhul pani mind aga taaskord küsima, et kes on need valijad, kes andsid A. Ansipile 41 016 ja U. Paedale 30 014 häält.

Eriti markantne on asjaolu, et mandaadi europarlamenti sai ka sotside endine esimees Sven Mikser kes kogus kõigest 2886 häält. SAPTK juhatuse esimehe sõnul on aga selline olukord, kus Mikser edastab oma nõrga tulemusega ligi 7,5 korda rohkem hääli korjanud Riho Terrase, „lihtne näide partokraatliku süsteemi produtseerivast ebaõiglusest“, edastab portaal Objektiiv oma veebilehel 27.05.2019 valimistulemusi lahkavas loos.
Pole saladus, et Reformierakond on alates e-valimiste seadustamisest 2005. aasta KOV-valimiste eel saanud enda arvele kanda suure valijate toetuse. Samas, kui nüüd juba eelmine väliskaubanduse ja IT-minister lubas et E-valimised tuleb pulkadeks lahti võtta, hakkas pihta meediamöll mis on üle kandunud nüüd juba uuele ministrile, kelleks on Kert Kingo. Ja nagu ikka, peavoolumeedia ei küsinud kriitilist küsimust peale RK-valimisi ega küsi ka nüüd, kuigi üha enam rohkem rahvast näeb, et Reformierakonnale antud E-häältes on anomaalia.
On selge et murenev liberaaldemokraatlik eliit elab omas mullis, eksisteerides veel inertsist ja eestlaslikust kangekaelsusest. Vaadakem kuidas rahvale etendati europarlamendi valimisi kui ühe isiku valimisi – kõige populaarsem kandidaat M. Kaljurand.

Tean oma tuttavate hulgast inimesi, kes muidu sotse kunagi ei valiks, aga Kaljurannale enda hääle andsid. Aga hoolimata sellest et juba teist korda mindi europarlamendi valimistele avatud nimekirjadega, oli tegu parteide nimekirjadega ja hääl läks parteile. Ja ei ühtegi kriitilist nooti selle kohta, et Sven Mikser sai kõigest 2886 häälega omale mandaadi – valimissüsteem on laitmatu, kui valituks osutus õige inimene.
Ehk võtab Eesti liberaalide nn. edu nendel valimistel kokku TV3 uudistes kõlanud M. Kaljuranna ütlus: „Kui see oleks Hollywoodi film, siis me Sven Mikseriga, sinimustvalged lipud käed, ratsutaksime loojangu poole.“ Jah, Marina, jah terve progressiivne Euroopa – te lähete tõesti loojangu poole.

Hoolimata sellest et Eestis triumfeerisid liberaalid, oli olukord mujal Euroopas teistsugune: Itaalias võidutses Põhjaliiga, Prantsusmaal Rahvusrinne, Suurbritannias Brexiti partei, Ungaris ja Poolas samuti rahvuskonservatiivid ning Rootsis tegid rahvuslased hea tulemuse – globalistidele kes võtavad Euroopat kui ühte riiki, on see löök. Ja rahvuskonservatiividel tuleb valmis olla, sest praegune EL võib sama kiirelt laguneda nagu NL – ja siis tuleb kiirelt tegutseda, et uued nn. Kallased võimu juurde ei pääseks.
 (Pilt näitab euroskeptiliste jõudude populaarsusprotsenti EP valimistel).

Ma võrdleksin liberaalset EL uppuva Titanicuga: konservatiivide valijad kellest paljud vinguvad alla ootuste jäänud valimistulemuse üle, on nagu viiuliorkester kes pühendunult muusikat uppunutele mängib ning pahemliberaalide valijad kelle seas on saamamehi ja lurjuseid, üritavad iga hinna eest oma nahka päästa – need kes iga hinna eest üle laipade lähevad, peavad musitseerivat orkestrit napakaks, nad on lihtsakoelised.

Rahvuskonservatiivide liikmed ega ka mitte valijad ei tohiks unustada, et neil on 19 saadikut Riigikogus ning 5 ministrit valitsuses, ning nüüd üks eurosaadik Euroopas. Minu arvates on see alles millegi pöördelise algus, sest tõeline töö igas elu valdkonnas, tõelised muutused on alles ees.”

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/kenno-poltsam-kaljurand-ja-mikser-ratsutamas-loojangu-poole/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP