RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 11. juuli 2019

MATTI ILVES: UUS EUROOPA KOMISJONI PRESIDENT

"Postimees": "Euroopa Komisjoni presidendiks saab Ursula von der Leyen, kes on Saksamaa kaitseminister olnud alates 2013. aasta detsembrist. Ta on kuulunud üle 13 aasta Saksamaa valitsustesse ja olnud varem töö- ja sotsiaalminister ning pere-, vanurite-, naisasjade- ja noorsoominister. Viimased 14 aastat kantsler Angela Merkeli valitsuses minister olnud von der Leyen toetab ELi tihedamat lõimumist, ärgitades looma Euroopa Ühendriike.
Kui Euroopa Parlament von der Leyeni kandidatuuri heaks kiidab [seda see teeb kindlasti], asub ta ametisse 1. novembril."

Ursula von der Leyen (ametilt oli ämmaemand) oli üks kõige kehvem minister Saksamaal ja tema eestvõttel on sisuliselt hävitatud Saksa armee ehk Bundeswehr. Ning Saksamaa ei suuda täita enda kohustusi NATO ees sõja korral.
Seeeest on von der Leyen aga truu Merkeli sulane ja innukas globalist.

Rahvuslased muidugi Euroopa Parlamendis tema poolt ei hääleta, seda ütles Jaak Madison. Aga seevastu teatas mitmekordne kaitseminister Jüri Luik (missiooniarmee ülesehitaja, mis ei suuda kaitsta väheselgi määral Eesti riiki), et von der Leyen on väga tubli(?) ja vastutustundlik inimene.

Nüüd on suurte vaidlustega kokku lepitud valitsevate parteide poolt kõik E. Liidu tähtsamad ametikohad ja mitte ühtegi neist ei ole valitud Ida-Euroopast ja hilismatest liitujatest, rahvuslastest-konservatiividest rääkimata.
Kõik kõrgametnikud on aga globalistid ja ELi tiheda lõimumise pooldajad, see aga tähemnab, et rahvusriikide ja rahvuste hävitajad.

Nüüd on aga tulnud uudis, et  Ursula von der Leyen tahab määrata igast riigist 2 voliniku kohta, ühe naise ja teise mehe, et ikka säiliks täielik sugude võrdsus. Kui see ettepanek peaks läbi minema siis suurendaks see jälle niigi vohavat bürokraatiat. Eks nad võivad seda ju teha, mittevalitavte organite puhul.
Meie Ratas otsustas siin "näidata iseloomu" ja Eestst teist volinikku mitte esitada.


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP