RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 30. november 2016

Liituge Euroopa kodanikualgatusega "Ema, isa ja lapsed"!

Hea Matti Ilves!
 
Juhin Teie tähelepanu Euroopa Kodanikualgatusele "Ema, isa ja lapsed" ja kutsun Teid sellega liituma.
 
Selle algatuse eestvedamisega tegelevad mitmetes riikides tublid inimesed, keda ma isiklikult tunnen ning kes loodavad, et ka võimalikult paljud Eesti Vabariigi kodanikud annavad ettevõtmise õnnestumiseks oma panuse.
 
Kokkuvõtlikult öeldes taotletakse algatusega seda, et Euroopa Liit määratleks abielu selgelt ja ühemõtteliselt mehe ja naise kestva ja truu liiduna, eesmärgiga luua perekond, ning perekonna isast, emast ja lastest moodustuva loomuliku ühendusena, mis rajaneb abielul või põlvnemisel.
 
Et algatus oleks edukas, tuleb koguda vähemalt ühe miljoni Euroopa Liidu liikmesriikide kodaniku toetus. Allkirjade kogumine samaaegselt koguni 28-s liikmesriigis vältab tuleva aasta 3. aprillini.
 
Miks seda algatust vaja on?
 
Tõsiasi on see, et ühelt poolt püüab Euroopa Liit üha enam reguleerida abielu ja perekonnaga seonduvaid küsimusi, laiendades oma kompetentsi liikmesriikide pädevuse arvelt, aga teiselt poolt on aetud nende mõistete määratlus väga häguseks. Ent hägusus võimaldab sellest huvitatud gruppidel püüelda abielu ja perekonna mõistete radikaalse ümbermääratlemise poole, hõlmates nendesse ka homoseksuaalsed suhted.
 
Niisiis on Euroopa Liidus tungiv vajadus abielu ja perekonna selge ja täpse määratluse järele, muu hulgas selleks, et need määratlused aitaksid kaasa Euroopa tegelikule ühtsusele, põhinedes kõikide liikmesriikide ühisel nimetajal, mis peegeldab inimsuse universaalset reaalsust – mehe ja naise vahelist abielu ning isa, ema ja lapse vahelist perekondlikku sidet.
 
Nagu algatuse eestvedajad toonitavad, on paljude inimeste jaoks lapse teadlik ilmajätmine isast või emast ja loomulikust vanemlikust hoolitsusest samaaegselt nii ebaõiglane kui ka ebaloomulik. On äärmiselt oluline austada mehe ja naise vahelist abielu ning isa, ema ja lapse vahelist sidet.

Seetõttu kutsuvad algatuse eestvedajaid kõiki abielu ja perekonna ideaale austavaid inimesi üles andma algatuse toetuseks oma allkiri, et muuta algatus tugevaks poliitiliseks signaaliks Euroopa otsustajate jaoks.

Selle üleskutsega liitun minagi, mistõttu palun, et võtaksite mõne minuti ja annaksite algatusele oma toetuse, nagu seda teevad sajad tuhanded inimesed ka teistes Euroopa Liidu liikmesriikides.
 
Lähemalt saate algatuse kohta lugeda siit:
 
 
On väga tänuväärne, kui levitate Euroopa kodanikealgatuse "Ema, isa ja lapsed" kohta teavet ka oma sõprade ja tuttavate seas ning kui kutsute neidki sellega liituma. Lähemat infot algatuse kohta saab ka meie portaalis Objektiiv avaldatud kajastusest:


Teid tervitades

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Algatusega liitumine võib näida veidi tüütu, kuna täitmiseks esitatud vorm on veidi pikk ning ka captcha-kood, mis on vajalik veebi-robotite vältimiseks, liialt keeruliselt loetav. Palun ärge laske end aga neist tõketest häirida – sellest hoolimata ei võta algatusega liitumine sugugi palju aega. Eestikeelse teksti nägemiseks vormil valige lehekülje parempoolses ülemises servas rippmenüüst „eesti (et)“. Seda võib olla vajalik korrata igal järgmisel leheküljel.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP