RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. november 2016

MATTI ILVES: ÄÄRMUSISLAMISTID JA ISIS TAPAVAD KRISTLASI KÕIGE JULMEMAL VIISIL

Internetis on juba ammu levinud teateid ja pilte kuidas äärmusislamistid tapavad ja piinavad kristlasi kõige julmemal viisil. Muidugi vaikib meie poliitkorrektene ajakirjandus kõik need faktid täielikult maha. Vaid vahel harva on räägitud kristlaste tapmisest.

Nüüd on jõudnud ka läänemaailma kuriteod, mida ISISe sõdurid panevad toime Süürias ja Iraagis kristlaste kallal. Näiteks Süürias uputasid äärmusislami võitlejad kuus pagarit ja umbes 250 kristlasest last, kuna need ei soovinud loobuda kristlusest. Uputamine on veel küllalt "leebe" karistusviis, nagu on näha ka alljärgnevatelt piltidelt.
Jaa, Euroopal on ikka "vedanud", et asustatakse siia sellise ürgse mentaliteediga inimolendeid.

Üks kasutatud allikas: http://pravlife.org/content/boeviki-igil-zverski-ubili-250-hristianskih-detey

3 kommentaari:

Anonüümne 6. november 2016, kell 14:39  

Moslemid pole inimesed!! Euroopast välja, Kas elusalt või surnult!!

Unknown 6. november 2016, kell 16:49  

Hea Matti Ilves!
Sinu blogi teeb tänuväärset tööd! Respect!
Isegi loomariigis pole loomadel selliseid tapmise viise, aga ka inimene pidi sinna liiki kuuluma.....
Tõesõna, Moslem pole inimene! Jätised

Lesko 7. november 2016, kell 17:32  

Vaidlesin just eelmine nädal Soomes ülikoolis õppiva iraaklasega. ta sõimas mind lightlabaseks rassistiks kuna teen oma järeldused islami kohta pelgalt selle põhjal mida näen internetis. Kui küsisin, et kelleks peaks siis nimetama neid kes eriti retsil moel naisi vägistavad, inimesi mõrvavad ja on pärit lähis idast? Mingit adekvaatset vastust muidugi oodata polnud ja seda ka ei tulnud. Kuid miks ma üleüldse temaga sellest rääkima hakkasin?! Ma tegelikult siiralt ka üritasin mõista seda rahvast ja kultuuri. lootsin, et äkki keegi seletab mulle täis lausetega....kuid ei.
Samuti küsisin mõni aasta tagasi ühelt USA neegrilt. Kui üks must ütleb teisele mustale neeger...siis kedagi see eriti ei koti. Kuid kui valge julgeb neeger öelda siis oled rassist ja täna jumalat, et nuga ribidesse ei saa. täpselt samamoodi...keegi tegelikult ei teagi ja veel vähem ei oska seletada.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP