RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 7. november 2016

Repliik: Juudipoisi luulud David Icke´i reptiloididest, kui varjatud juutidest

Teadupoolest viibib Eestis kuulus briti kirjanik David Icke, keda kartellimeedial on kombeks nimetada ka vandenõuteoreetikuks, kuigi mitmed tema parikümne aasta tagused teooriad ei ole ammu enam teoorijad vaid ka asjaosalistel ellu viidud ja muutunud lihtsalt vandenõudeks. Matrix Kirjastus, on alates “Matrixi lastest” avaldanud peaaegu tosina Icke raamatuist.

Viimase neist, “Näiline maailma”, presentatsioon toimub autori osalemisel kolmapäeval Solarise Apollo raamatukaupluses kl 18.30. Samuti esineb autor ka ilmselt juba järgmises ETV “Pealtnägija” saates, 12. novembril esineb David Icke Tallinnas Tondiraba jäähallis.
Postimehe pühapäevases (06.11.16) online väljaandes ilmus Postimehe venekeelse väljaande toimetaja Nikolai Karajevi kirjutis “Reptiloidne antisemitism Tallinnas”, kus ta püüab torpedeerida 12. novembriks planeeritud Icke´i esinemist Tondiraba jäähallis.
Üsna pikalt püüab Karajev paljastada Ickei teooriaid (kuigi eespool tunnistab, et ei olnud “vandenõuteoreetikust” enne midagi kuulnudki), tulles välja julge sildistamisega, mis seni on Läänes eksimuseta toiminud, kui kedagi on vaja porri tallata, et tegu on paadunud antisemiidiga, kuna müstiliste reptiloidide all peab Icke tegelikult silmas rahajuute – uue maailmakorra sisseseadjaid.

Seetõttu püüab toimekas ajakirjanik rünnata ka Tallinna linnavalitsust, kellele Tondiraba jäähall kuulub, et pole uuritud esineja tagapõhja, mistõttu võimaldatakse teha suure auditooriumi ees antisemiitlikku propagandat. Muidugi saab omajagu hurjutada ka Matrix Kirjastuse omanik Mati Nigul, kelle eestvõttel Icke Eestisse saabus. Kui Matile helistasin (Matrix Kirjastus avaldas mu viimase raamatu “Vapsid”) ja osundasin ilmunud Karajevi kirjutusele, oli kirjastaja rõõmus: “Mis saab vastu olla tasuta reklaamile!”

Tunnistan ausalt, et mullegi on Icke´i reptiloidi-teoorija võõravaõitu. Aga kui sisalikutaoliste reptiloidide asemel tõesti mõelda mõjukaid juudipankureid (Rothschildid, Soros jt), siis saavad maailmas toimunud protsessid ilusasti ja usutavalt paika küll.
Igal juhul on David Icke´i teoseid väga kosutav ja hariv lugeda, kuna sisaldavad kohutavalt fakte, mis avardavad iga mõtleva inimese maailmapilti.

Tiit Madisson, parteitu vaatleja

1 kommentaari:

Anonüümne 7. november 2016, kell 18:35  

pilet ostetud ! :)
Blogi on ka super !



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP