RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 17. november 2016

MATTI ILVES: VENEMAA LOOB EESTIS RELVASTATUD ÜKSUSI

Kui Mart Helme tuli presidendivalimiste ühes debatis välja väitega, et Venemaa loob siin relvastatud üksusi, siis sai ta pahameele ja häbistamise osaliseks. Ometi toetusid tema andmed KaPo allikatele. Venemeelsed mehed pidid saama väljaõpet mitmesugustes klubides. Näiteks relva-, jahi- ja spordiklubides.
Samuti on Eesti sõjavägi venelasi välja õpetanud ja need õppust saanud inimesed ei ole kõik kaugeltki lojaalsed Eestile.

Mart Helme kirjutas veel "Uutes Uudistes": "Ja selles olukorras ning kõige kogetu taustal leidub Eestis ikka veel Venemaale kasulikke idioote, kes ironiseerivad väite üle, et meil on oma kodus Venemaa viies kolonn, keda Moskva hakkab kriisiolukorras kohe kasutama. Irvitatakse: kus see hästirelvastatud ja väljaõpetatud üksus on, mida keegi meist ei suuda näha. Samamoodi püüti hiljuti kahtluse alla seada Balti Venemaa uuringute keskuse juhi Vladimir Juškini hiljutist hoiatust, et Eestis tegutseb viis Vene tsiviilarmee grupeeringut."
Jah, küllalt usaldusväärne Vladimir Juškin, Balti Venemaa Uurimise Keskuse juht, ütles Baltnews.ee artiklis "Ekspert: Venemaa loob Eestis viis rühma, "kodanikuühiskonna armee"."
Seal kirjutas ta, et Kreml loob Eestis viis rühma, kelle ülesandeks on destabiliseerida riiki. Samuti valmistutakse tegutsema ühisoperatsioonis Vene sõjaväega ja venekeelse tsiviilelanikkonnaga. Üks nendest üksustest tegutseb Kremli propaganda levitamisega, gruppide kontrolliga, samuti opositsioonierakondades ja ärimeeste seas.

Nii näib, et naerda pole siin midagi ja asi paistab olema tõsine. KaPo muidugi vaid jälgib neid, kuni on juba hilja.

5 kommentaari:

Unknown 17. november 2016, kell 10:57  

no siis hakkab euroliit uuesti mõningaid endale jalaga munadesse andvaid otsuseid välja mõtlema ja uusi raha vajavaid komisjone määrama, paraku..

Anonüümne 17. november 2016, kell 12:00  

Eesti ise on selle sama euroliidu nõudel andnud venelastele õigusi, mida neil näiteks Lätis ei ole- õigus osaleda kohalike omavalitsuste valimistel ja neisse kuuluda, millest on kindlasti palju abi, kui artiklis mainitud tegevust silmas pidada.

Anonüümne 17. november 2016, kell 15:33  

Omamoodi on võõrrahvale toeks ka segaperedest võrsunud pool-eestlased-pool venelased, kes praktiliselt ei kuulu kumbassegi rahvuskihti.Ja sealt koorubki tõdemus, et rahvareeturid ei ole vaid igatmasti luurajad, vaid ka oma rahvuse hüljanud ja võõrrahvaid siin sigima pannud oma rahvusest isendid...

maks 17. november 2016, kell 17:10  

Kole küll kui läheb lahti paranoiaks:
Puutin ihkab Jõgeva kartulit ja põlevkivi masuuti ning tungib vaesele Eestile kallale.
Ehk D..Trump paneb mõistust pähe? Globaalne malelaud on sootuks teine.

Anonüümne 18. november 2016, kell 14:02  

Minu arvamus on >> See on PUHTAL KUJUL VÄLIS LUURE kes õõnestab KÕIKI ja kõigi vahenditega ! olen olnud omal ajal KGB küüsis ning sain selle eest ka karistatud :-D!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP