RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 8. juuli 2012

MATTI ILVES: VENELASED SOOVIVAD LENNATA LÄHIAJAL MARSILE

Nüüd on saanud teatavaks, et venelased soovivad lennata Marsile juba 2020. aastal. Ettevalmistused selleks lennuks on kestnud juba küllaltki kaua. 2007. aastal alustati uue kosmodroomi rajamist ja 2015. aastal valmiv uus kosmosebaas hakkab asuma Hiinaga piirnevas Amuuri regioonis ning sealt saab tulevikus teele lähetada nii sõjaväe- kui ka tsiviilrakette. Sealt peab ka startima Marsile suunduv rakett.
Selle lennu ettevalmistused on saanud juba ka tagasilööke, kui kukkus alla Vene Marsile saadetud kosmoseaparaat "Fobus-Grunt", kirjutasin sellest SIIN.

Tegutsetakse aga järjekindlalt edasi. 2009. aastal Venemaa teadlaste eksperimendi käigus, milles modelleeriti tingimusi Marsile lendavas kosmoselaevas, talusid kuus inimest edukalt 105-päevast viibimist välisilmast isoleeritud kapslis. Samuti on läbi viidud katseid, kus on kosmonaudid asetatud skafandrites kuntslikult loodud Marsi tingimustesse, imiteeritud on nii pinnast kui ka atmosfääri jne.
2030 on ette nähtud aga Marsile alalise baasi loomine, millest peab alguse saama selle koloniseerimine. Ma muidugi ei usu, et seda programmi on võimalik tähtajaliselt täita, aga teadlastele soovin edu.

1 kommentaari:

Anonüümne 10. juuli 2012, kell 12:47  

Ei tea kas samamoodi, nagu ameeriklased kuule või? Tatsavad seal ringi nagu hollywoodi näitelaval tõmmatavate trossidega. Mis puutub kosmosetehnikasse, siis pigem pannakse olemasolevatele satelliitidele veel tuhandeid juurde, et maakerale üks korralik ämblikuvõrk (musta leskämbliku oma nagu londoni skulptuuri püstitati), et inimkond allutada ühele korralikule kontrollile ja hirmule läbi illusioonide, näit. hologrammide kuvamisega tulnukatest ja sealt tulevate rakketidega, mille järel asutakse "maakera kaitsma" tuumapommidega, mis no "mõned" maanduvad kuskil tiheasutustega paikades ja tulemuseks on "optimaalne rahva-arv algul 2 miljardit ja hiljem 500 miljonit", mida rockefelleri taolised organid spekuleerivad.

Metsamati



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP