RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 13. juuli 2012

Valitsus tunnistas, et ei esinda enam demokraatiat ega põhiseadust

Rahandusminister Jürgen Ligi ütles eile, et kuigi võlakriisis riikide abistamine on ebapopulaarne, peame käituma vastutustundlikult ja hädas riike toetama, debateerimine Euroopa abiprogrammide üle pole aga ei riigikogule ega avalikkusele jõukohane ülesanne. Vajalike otsuste läbisurumiseks tuleb avalikust arvamusest üle olla.
MAAKEELI ütles Ligi, et Eestis on võimul nukuvalitsus, mis läbi Lissaboni leppe on ära andnud igasugule otsustusõiguse Eesti rahaasjade üle ning täidab nüüd euroisandate käsku. Nad ei esinda enam demokraatiat ega ammugi Eesti rahva huve. Riigi saatuse ja rahva rahakotti puudutavad otsused langetatakse tagatubades.
Kõige masendavam on aga orjarahva mentaliteet, mille järgi tuleks leppida olukorraga.
Leppida orjaks olemisega? EI!
Riik peab eksisteerima inimese jaoks mitte üksiku ärieliidi jaoks, kes omasuva järgi teevad rahva rahaga, mida soovivad, kaotavad ära töökohad ning kiusavad taga neid töötuid, kes nälja vältimiseks on sunnitud müüma Venemaalt toodud kütust, sest riik neid mitte millegiga ei aita.
Antud valitsus tuleb hävitada ja asendada rahvusriigi printsiipi järgivaga. Soomlased ei karda oma arvamust välja öelda miks peaks meie. Mida on kaotada? Orjapalgad, olematud toetused, korrputsioon ja ükskõiksus oma rahva suhtes. Rahvas, millal ärkad sa?

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP