RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 1. juuli 2012

VEIKO RÄMMEL: EUROOPA ÜHENDRIIKIDEST EHK ÜKSKI POHVET POLE KUULUS OMAL MAAL JA AJAS!

Erkki Bahovskil on õigus, alates selle värdmoodustise EL-i loomise hetkest on “projekti” autorite, sionistik-vabamüürliku klike, eesmärk olnud Euroopa Ühendriigid. Rahvusriigid ja rahvused on vaja kaotada, sest on segavad faktorid. Eeskujuks USA ning hiljem nende kahe ühtesulatamine ühtse maailmavalitsuse alla. Kui päris aus olla, sisuliselt me juba oleme õigusteta osariik.
Eesmärgi täitmiseks ja kliki rikkuste suurendamiseks on vaja labastada (hävitada) religioon ja seega ka kultuur. Saadud ilma kultuuri ja religioonita rahvamassi on imelihtne manipuleerida ehk luua ühtlane orjade mass. Ideloogiliselt toetub asjandus uusvasakpoolsusele ja Siioni Tarkade Protokollidele.
Mis huvitav, inimesed on kui lambakari, kes vaatamata haridusele (ei saa samastada haritusega) lasevad endaga manipuleerida. Räägi palju tahad, aga ega ükski prohvet pole kuulus omal maal. Neid tunnustatakse alles hiljem - kui on juba hilja.
Meid päästaks siin Eestis vaid OTSEVALIMISTE kohene sisseseadmine, elik tõeline rahva võim. Olemasoleva parteisüsteemi lammutamine.
Märkuseks niipalju, et mõlemad värdmoodustised, NSVL ja EL on sama sionistlik-vaamüürliku kliki üritused. Kes ei usu lugegu Aleksander Parvusest alias Helpland, kes oli NSVL tegelik ellukutsuja. Marksil ja Leninil ning Herbert Marcusel ei ole mingit sisulist vahet. Mu väited ei ole antisemiitlikud vaid ausad ja tuginevad ajaloole, faktidele ja tänase reaalsuse uurimisele. Ka kõik juudid ei ole sionistid, ka nemad kannatavad selle all, nagu kannatas ka “suur vene rahvas” NSVL-s.

Andke oma toetus OTSEVALIMISTE  sisseseadmiseks.
 
__________________
"Olemasoleva parteisüsteemi lammutamine", just nimelt. Siin ei ole muidugi mõeldud parteisüsteemi kui sellist, vaid meie kartellierakondi, kellel pole kindlalt erinevaid maailmavaateid ja nad kõik tegelikult esindavad Euroopa Liidus levinud moraalitut euroliberalismi.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP