RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 7. august 2018

Jaan Männiku liitumine EKRE-ga pani libauudiste veskid jahvatama

Jaan Männik

Piisas vaid teha teatavaks, et endine Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Männik kandideerib EKRE ridades parlamenti, kui juba hakkasid jahvatama libauudiste veskid. Seekord otsustas peavoolumeedia lüüa lõhe erakonna ja kogenud majanduseksperdi maailmavaate vahele.
Infooperatsioon viid läbi vägagi peenel moel. Männikult küsiti otse, kas ta toetab seksuaalvähemustelt hääleõiguse äravõtmist. Kui Männik vastas eitavalt ja võttis seksuaalvähemuste suhtes neutraalse hoiaku ja rääkis, et tema tugev külg on eelkõige majandusküsimused, taheti hakata meeleheitlikult näitama, et Männik on EKRE-ga eri meelt.

Sellise pahatahtliku tegevuse eesmärk on üks – ajada EKRE liikmed ja toetajad omavahel tülli ja sellega kahjustada nende võitlusvõimet. Milline on tegelikkus? EKRE ei ole nõudnud homodelt valimisõiguse äravõtmist! Asjaolu, et mõni erakonna liige võib oma isiklikul sotsiaalmeediakontol selliseid ideid väljendada, ei tähenda, et tegemist oleks erakonna seisukohaga. Teisisõnu, Jaan Männikut sunniti andma hinnangut arvamusele, mida erakond pole kunagi väljendanud.

Mis aga veelgi tähtsam, EKRE pole loobunud ühestki oma varasemast seisukohast. EKRE nõuab endiselt kooseluseaduse tühistamist ega kavatse sellest nõudmisest taganeda. Vastupidist soovi pole avaldanud ka Männik. EKRE seisab vastu igasugustele katsetele suruda homoprogagandat lasteasutustesse. Vastupidist soovi pole avaldanud ka Männik. Ta on kinnitanud, et ta on meeskonnamängija ja lähtub oma tegevuses erakonna ametlikest seisukohtadest.

Männik on avalikult kinnitanud, et ta on rahvuskonservatiiv ning EKRE on ainus erakond, kus saab ajada rahvuskonservatiivset poliitikat. Samas on Männik öelnud, et tahab poliitikas tegeleda teemadega, kus tal on teadmised ja kogemused – need on majandus ja ettevõtlus. Igati kiiduväärt lähenemine! Eesti poliitikat suudavad paremaks muuta inimesed, kes võtavad sõna teemadel, milles nad on asjatundjad. Jürgen Ligid (ühel päeval kaitse-, teisel haridus-, kolmandal rahandusminister) ei too poliitikasse teadmisi või kogemust, vaid rumalust ja omakasu.

Kogu loo taustal ei tee paha meelde tuletada sedagi, et kõik EKRE liikmed (keda üle 8000) ja EKRE toetajad (keda võib lähtudes EKRE 22% toetusest olla ligi 200 000) ei saa kunagi kõigis erakonna programmilistest punktides olla sada protsenti ühte meelt. Eesti ei ole diktatuur, kus kõik peavad ütlema ja mõtlema ühtemoodi. Oluline on, et ühisosa on suurem kui erimeelsused. Jaan Männik on tõestanud, et on eestimeelne mees, kes tahab Eestis elaksid eestlased ja õitseks rahvuslik majandus.

Mart Helme ütles laupäeval erakonna suvepäevadel peetud kõnes sedagi, et lähikuudel saab EKRE täiendust veel mitme tuntud oma ala asjatundjaga. Juba praegu võib kindlalt öelda, et konkurendid teevad kõik endast oleneva, et uute tulijate suunas pori loopida ja rahvuskonservatiive omavahel tülli ajada. Jätkugu meil kõigil arukust rünnakud ära tunda ja mitte lasta end nendest kõigutada.

UU

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/juhtkiri/jaan-manniku-liitumine-ekre-ga-pani-libauudiste-veskid-jahvatama/ 
________________
Jaan Männiku moraalsed seisukohad teevad murelikuks ka mind. Libauudiseid ei levita ometi konservatiivne portaal "Objektiiv": http://rahvuslane.blogspot.com/2018/08/repliik-moned-kusimused-jaan-mannikule.html 
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP