RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 15. august 2018

Võimatu on saada usutavat teavet

Tartus kuulsid inimesed (tugevaid) pauku (pauke). Kui oleks korraldatud uurimus, kes, kus, mitut ja millist pauku kuulis, oleks sellest abi asja mõistmisel. Kuid sellis uurimust ükski eesti uuriv ajakirjandus ei korraldanud. Tean ka miks ja ei tee sellest saladust. See oleks võinud vastuollu minna ametliku seletusega (loe valega).

VALE NR 1
Paugu(d) olevat tekitanud NATO lennukilt väljatulistatud õhk-õhk tüüpi rakett. Raketi läbimõõt olevat 18 cm ja tulistatud 6 km-i kõrgusel. Sellise ristlõike pinnaga ese, kui see tungib läbi õhu ja veel 6 km-i kõrgusel, ei tekita mingit pauku. Kunagiste rannakahurite mürsud olid isegi suurema ristlõike pinnaga ja ei ole teada, et nende taevas lendamine maa peal oleks paugu tekitanud.

VALE NR 2
Tugev pauk maa pinnal tekib küll, kui lennuk kiirendab õhus üle helikiiruse. Kuid meedia väitel seda ei toimunud. Hävituslennuk kiirendab üle helikiiruse asustatud maa-ala kohal ainult siis, kui talle antakse lahingkäsk. Pealegi olevat lennuk kogemata välja tulistanud õhk-õhk tüüpi lahingraketi. Lendas ja lendas ja näpp läks vastu ja rakett lendas välja. Ma ei ole selle ala asjatundja, kuid võin mürki võtta, et näpuga vastu minnes ei lenda sealt välja ükski rakett. See pidi olema algusest peale piloodi teadlik ja tahtlik tegevus. Keda ta tulistas Eesti õhuruumis või keda tal kästi tulistada? Kas see oli teine lennuk, tiibrakett, droon, UFO, libasihtmärk? Me ei saa ilmselt kunagi teada.

VALE NR 3
Rakett kadus ära. Kaitsevägi kaevab Endla looduskaitsealal 6 meetri sügavusi auke, kahe ruutkilomeetrisel alal, äkki on seal rakett?  Kui teie telefonis on asukoha tuvastusrakendus, siis sellel raketil oli see ammugi. Nii on kümnekonna sentimeetri pealt teada, kuhu see lendas, kuhu kukkus või kus plahvatas, kui plahvatas.

VALE NR 4
Kogu selle loo põhjust ei ole teada. Kui Hispaania kõrvaldati nn õhuturbemissioonilt, siis selle põhjus pidi kellelegi teada olema. Julgeksin oletada: NATO lennuk tulistas õhus (kogemata) teist NATO lennukit, drooni, luurelennukit või midagi muud sellist. Kas kogu see kupatus oleks võinud pärismaalastele pähe kukkuda ei tea ma vastust? Kuid tundub, et see mis toimub Eesti õhuruumis ähvardab eestlastele pähe kukkuda nii õiguslikult kui puht „tehniliselt“.

VALE NR 5
Balti maad (k.a Eesti) ei suuda oma õhuruumi kaitsta. „Puruvaesel“  Armeenial on mitmed kümned võitluslennukid ja nad suudavad oma õhuruumi kaitsta. Kui mingid juudid või pooljuudid on kaitseministrid, siis Eesti on kõvasti kaitstud. Kahjuks küll ainult valedega.

                                                                                                                                                                     JAAN HATTO

1 kommentaari:

Mängur 15. august 2018, kell 13:50  

Meedia artiklite järgi toimus ÕPPUS, mitte tavaline patrulllend. Õppustel siiski võidakse ületada helikiirust ja samuti õppustel võidi harjutata ka sihikule võtmist. Vaja ju aegajalt ikka üle kontrollida, kas süsteem ikka töötab..Läbides kõik "protseduurid" vajutas lendur lõpuks ka päästikule "kogemata".... See kõik muidugi minu arvamus.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP