RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 1. august 2018

MATTI ILVES: ROOTSI VALITSUS ON TÕELISELT HULLUNUD

Rootsi osariik nüüd tõeliselt hullunud, sest riik plaanitseb kulutada 5 miljonit rootsi krooni, et õpetada neegritele ja teistele värvilistele, kuidas seksida blondide naistega!

Sellised seks kursused korraldab siis värvilistele osariik, sellest teatas uudisteagentuur "Fria tider". Osa raha plaanitekse kulutada valitsuse sex võrgulehele "Youmo", millest on ka tõlge araabia ja veel mõnesse teise keelde.
Selle kodulehe eesmärk olevat õpetada sisserändajaid hoolitsema oma tervise, seksuaalsuse ja soolise võrdõiguslikkuse eest.

Rootslastele muidugi ei räägita midagi sellest, et seks võõrrassist inimestega, kui sealt peaks sündima veel laps, on ülimalt kahjulik, vaadake videot:


Samuti ei ole neegritel ja Lähis-Ida inimestel IQ võrdne valgete omaga, vaadake maailma IQ kaardilt:
Tumeroheline, keskmine IQ 97...108
Roheline 88...97
Kollane 82...88
Pruun 69...88
Punane 59...69

Seega tervest Aafrikast ja Lähis-Idast ei sobi immigrante ja nn. tööjõudu vastu võtta. Veelgi vähem sobivad taolised madala IQ-ga (intellikensuskvoot) tegelased meie rahvast ja valget rassi parandama!

Osaliselt kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2018/07/sweden-invests-millions-to-teach-migrants-how-to-have-sex-with-blonde-women/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP