RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 1. august 2018

Mart Laari Eesti on minevik, Mart Helme Eesti rahvusriik aga tulevik!

Mart Laar ja Mart Helme on vajuv ja tõusev täht poliitikataevas.

“Kasulike idiootide” jutt meedias on kasvanud üle pea ja langenud samas tasemele “sa tarbisid idatuulega tulnud õhku ja oled Putini mõjuagent!”

Kogu see jama algas Eesti Välisluureameti peadirektori Mikk Marrani intriigist, kes ütles: “Vene mõjuagendid on siin olemas, aga mõistatage ise, kes nad on!”, andes poliitilistele jõududele kondi hambusse. Kindlasti aga ei soovitanud ta neid otsida Putini-leppega Keskerakonnast, VEB Fondi taagaga Reformierakonnast, justiitsministri Isamaast ega siseministeeriumi juhtivate sotside seast. Kelle pihta luurejuht noole lasi – eks ikka EKRE suunas.

Seejuures ei võetud kasutusele mitte otsest rünnakut ehk tõestusi, nagu oleks keegi Helmedest mingi Vene tegelasega kokku sattunud, sest neid lihtsalt pole – käiku paisati “kasuliku idioodi” mõiste ehk see, kuidas mingi poliitiline jõud või üksik poliitik võis oma tegevusega Kremlile kasulik olla.
EKRE-t rünnates ei pane keegi tähele, et rahvuskonservatiivid olid ainsad, kes nägid küüditamise mälestuspäeva küünalde jalaga peksmises kuritegu omariikluse vastu – võimuparteile oli see kõigest huligaansus. EKRE on ainus, kes tahab keelata odava tööjõu sisseveo slaavi riikidest – selliseid näiteid on palju. Kui selline erakond on Kremlile kasulik, siis on see küll Piibli väljendiga võttes Petsebuli väljaajamine Petsebuliga.

Viimase katse Mart Helmet rünnata tegi ekspeaminister Mart Laar, aga tema Delfis avaldatud kiri on küll pigem mannetu sõimukiri. Eks Laaril oli põhjust viha tunda – vana Rahvaliidu vundamendiosale on üles ehitatud võimas poliitiline erakond nimega EKRE, Laari Isamaaliidust aga on saanud hale jäänuk sellest, mida erakond oli tippaegadel. Pealegi oli EKRE see, kes oli vastu Laari sokutamisele Eesti Panga nõukogu etteotsa mitte midagi tegema.

Muide, selle kohta ütleb Helle-Moonika Helme tabavalt: “Mart Laar on ise valetamise pärast pidanud kaks korda peaministri kohalt tagasi astuma. Ja Eesti Panga nõukogu juhi kohal on ta olnud vägagi kasulik idioot kõiksugu rahapesijatele, kes meie pankade kaudu karistamatult miljoneid ja miljoneid (enamasti Vene raha) läbi on kantinud.”

Martidel on erinev saatus – Mart Laari loodud Eestist pole suurt enam midagi järel, Mart Helme Eesti aeg aga seisab veel ees. Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/mart-laari-eesti-on-minevik-mart-helme-eesti-rahvusriik-tulevik/
_____________
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP