RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 4. august 2018

Tõde tõuseb, vale vaob — Trumpi, Merkeli ja Macroni näite varal

Kellel on põhjust naerata, kellel morn olla.

Kui jälgida peavoolumeediat, siis tundub, et globalismivastased riigijuhid on kohe-kohe kukkumas, kuid nende “kukkumine” venib paraku aastate pikkuseks.
Vaatamata peamiste meediakanalite valdavalt negatiivsetele hinnangutele on USA president Donald Trump saavutanud hämmastava 50-protsendilise toetuse kodumaal, kirjutab Voice of Europe.

Rasmusseni küsitlusagentuuri hinnang, mida peetakse kindlaks avaliku arvamuse baromeetriks, näitab, kuidas Ameerika järjest tugevamad majandustulemused on lisanud president Trumpile ühiskonna toetust, ja see aina kasvab.

Suurbritannias on peaminister Theresa May toetus brittide seas langenud rekordiliselt madalaks ja langeb veelgi, seda ennekõike järeleandmiste tõttu EL-ile Brexiti raames — 62% küsitletutest ei kiida May tegevust heaks.

Prantsusmaal on president Macroni populaarsus Ifopi uuringu järgi langenud madalaimale tasemele
ajast, kui ta 2017. aasta mais presidendiks sai ehk 37 protsendile.
Sakslased ei ole rahul Angela Merkeliga. Vastavalt Emnidi küsitlusele on tema Kristlik-Demokraatlik liidu (CDU) ja partneri, Baierimaal tegutseva Kristlik-Sotsiaalne Liidu (CSU) toetus kukkunud  33 protsendilt 29 protsendini, mis on madalaim tase alates 2006. aastast.

Tundub, et hoolimata peavoolumeedia pingutustest esile tõsta globalistlikke ja vasakliberaalseid riigijuhte ning kujutada koletistena rahvusmeelseid, teevad inimesed oma otsuseid teistmoodi ja kõrge reitingu saavad need juhid, kes kaitsevad omi piire ning loovad tugeva rahvusliku majanduse. Heaks näiteks on ka ülipopulaarne Ungari peaminister Viktor Orban.
Loe Trumpi populaarsusest ka SIIT ja SIIT.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/tode-touseb-vale-vaob-trumpi-merkeli-ja-macroni-naite-varal/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP