RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 21. august 2018

MATTI ILVES: ETTEVAATUST, VEEL ÜKS REETUR!

Indrek Tarand tahab tahab jälle trügida Eesti poliitikasse, esialgu pole veel kindel, millise loodava või vana parteiga ta liitub. See on tema ambitsioonide esmane eesmärk, tegelikult tahab ta vist minna tagasi ELi ja saada ei rohkem ega vähem kui Euroopa Komisioni liikmeks. Hädapärast sobiks talle ka Eest presidendi koht, nii et ta eesmärgid on väga kõrged.

Seni kuulub Tarand Euroopa Parlamendi purupunaste roheliste fraktsiooni. Peale selle on ta tuntud globalist ja lisaks veel vabamüürlane. E. Parlamendist pole ta tegevusest eriti midagi kuulda. Siiski on teada, et ta on avaldanud eesti keeles "Rahvuslusejärgse Euroopa moodustamise manifesti", SIIN.

Kuna I.Tarand on vabamüürlane (massoon), siis ei ole ta saanud kuidagi möödahiilida sellise lausa keskaegse vande andmisest massoonidele, oma vendadele: "Lõigatagu läbi mu kõri, kistagu mu keel juureni välja ja maetagu mereliiva madala vee märgi kohal, kus vesi tõuseb ja laskub kaks korda kahekümne neljas tunnis, kui ma iial teades või tahtlikult rikun seda pidulikku vannet ja kohustusi õpilaseks võetud vabamüürlasena. Aidaku mind Jumal ja hoidku mind vankumatuna selle täitmisel."
Seega allub ta globalistidest juutidele, kellel on ainsana kosmopoliitilises, s.t. rahvusi ja rahvuslikku alahindavas või lausa eitavas vabamüürluses on oma puhtrahvuslik loož (õieti loožide ühendus) – B’nai B’rith (tõlkes Lepingu pojad), mis asutati New Yorgis 1843. aastal ja millel on üle maailma rohkem kui pool miljonit liiget. Juudid on massoonide hulgas ka võimupositsioonil.

Võite nüüd kindel olla, et Indrek Tarandit ei seo eestlusega mitte midagi ja Eesti rahvuslikud huvid on ta juba ammu reetnud!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP