RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 14. jaanuar 2019

Harri Kingo: Panustagem tõele

Kogu see laimu ja valede kampaania EKRE vastu näitab vaid, kui suur on poliitkartelli hirm kaotada oma valitsev positsioon ühiskonna üle. Aega valimisteni on veel palju, aga juba praegu on nii mõned poliitikud kui meie kartellimeedia asjad üle võlli labaseks ja inetuks lasknud minna. Milline saab olema see vihkamise õhutamise kampaania näiteks nädal enne valimisi - hirmus mõeldagi!

Kuid samas on ka asjal positiivne pool. Jätkates seda laimu ja valede kampaaniat üha argessiivsemalt - aga teist valikut ju kartellil polegi - tulistab kartell ise endale paratamatult jalga. Sest inimesed pöörduvad ära neist, kes on ilmselgelt absurdi piiri ületanud.

Seega: võtkem seda meeletut vihkamise kampaaniat, millega EKRE-t mutta tambitakse, kerge huumoriga. Sest kui sinu ägedaim vihasööst naljaks pööratakse ja sinu üle lihtsalt naerdakse, siis oled sa hetkega relvitu ning lolliks tehtu, sest... loll sa oledki.

Säilitagem eneseväärikus. Pole vaja laskuda samale tasemele, kuhu meie kartellierakonnad ja -meedia on kukkunud. Pluss mõned fanaatilisemad ka siinsamas, Facebiookis. Iga selline rünnak on tegelikult võimalus rääkida tõtt, tõtt ja veelkord tõtt. Tõde on see, mida kartell kõige enam kardab ja taluda ei suuda. Just tõe välja ütlemine on tänases Eesti poliitikas sünnitanud vihkamise ja raevu levitamise nende poolt, kellele tõde on valus ja kes eelistavad valet.

Allikas: Kersti Kracht, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP