RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 2. jaanuar 2019

Soome peaministri Juha Sipilä uusaastatervitus on kantud poliitkorrektsuse nõudmisest

Jüri Ratas ja Juha Sipilä – kaks globalistist peaministrit, kelle puhul ei saa isegi hõimuvendlusest rääkida, sest selline nähtus multikultuursusesse ei sobi.

Soome peaminister Juha Sipilä uusaastatervitus sisalda kõige muu kõrval taas ohtralt nõudmisi soomlastele, et nad uuel aastal mingil juhul kalleid külalisi Kolmandast maailmast ei solvaks, isegi kui nood Soome riigi pea peale pööravad.

Alljärgnevalt mõned episoodid globalistlik-multikultuurse poliitiku kõnest.

 “Õigusriigi põhimõtteid on paslik meenutada Oulu viimaste nädalate uudiste valguses. Kahtlusalused teod alaealiste seksuaalse ärakasutamise kohta on tekitanud rahva seas šokki ja viha.
Kõigepealt on igal siia tuleval isikul vaja järgida Soome seadust ja austada iga inimese puutumatust. Sellest ei tagane me sammugi. Kuritegude süüdlased võetakse vastutusele vastavalt õigusriigi põhimõtetele. Rasked kuriteod mõjutavad lisaks negatiivselt püsiva elamisloa saamist.

Teiseks on põhjust rõhutada, et kahtlusalustes kuritegudes on sellegi juhtumi puhul süüdi konkreetsed isikud, mitte rahvusgrupid. Politsei uurib ja sõltumatu kohus mõistab karistuse. Soovin, et sündmusi ei kasutataks viha õhutamiseks pagulaste või välismaalaste suhtes. Meenutan, et omakohus on õigusriigis kuritegu, nii nagu ka vihakõne.”

Kõik Oulu kurjategijad olid välismaalased ja moslemid, nagu ka enamik Soomes vägistamiste ja muude raskete kuritegude eest süüdi mõistetuid, kuid Sipilä raiub ühte: “süüdi on konkreetsed isikud, mitte rahvusgrupid”. Ometigi on Soomes juba ammu jutuks, et kui rahvust kuriteouudises ei märgita, siis on süüdi teadagi kes. Ja Helsingi kohtus ütles üks süürlane otse välja, et nende kultuuris on naiste vägistamine aktsepteeritav – siis ikkagi on kuritegude taga rahvusgrupid!

Sipilä ei soovi, et sündmusi kasutataks viha õhutamiseks migrantide vastu – need õhutavad ju ise seda viha! Mõistagi rõhutab peaminister, et omakohus ja vihakõne on riigis kuriteod ja ise räägib seejuures õigusriigist ja sõltumatust uurimisest! Soomes on poliitkorrektsus sedavõrd jäik, et isegi kurjategija etnilise tausta väljaütlemine on omakorda kuritegu!

Eriti imelik on Sipilä lause “Rasked kuriteod mõjutavad lisaks negatiivselt püsiva elamisloa saamist” – mis negatiivsetest mõjudest rääkida, karistada ja riigist välja! Aga tundub, et peaminister soovib pisemagi võimaluse korral elamisloa ikkagi anda!

Kõne ei sisalda üldse pöördumist lihtsate põlissoomlaste poole, vaid jätkab poliitkorrektselt: “Kõige negatiivsema stsenaariumi korral näeme tõusmas äärmusrühmitusi, mis teevad avalikult maha demokraatia, õigusriigi ja inimõiguste põhimõtteid. Soovin ausat valimisvõitlust, kus keskendutakse hirmude õhutamise ja süüdlaste otsimise asemel lahenduse leidmisele.” Kuidagi tuttavalt kõlab – sama on ju ka Eesti võimueliidi retoorika!

Multikultuurseks muutuva Soome peaminister Juha Sipilä näitab kõige ehtsamat hoolimatust oma rahva vastu ja võõraste kaitsmist ka siis, kui nood on kurjategijad. Eesti peaminister Ratas ei erinegi oma põhjapoolsest kolleegist väga…

Allikas: eestinen.fi

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/soome-peaministri-juha-sipila-uusaastatervitus-on-kantud-poliitkorrektsuse-noudmisest/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP