RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 8. jaanuar 2019

MATTI ILVES: HALVAD UUDISED ROOTSIST ON TEGELIKULT "PAREMPOOLSETE VANDENÕU"?

"Pilt Rootsist välismaal on muutunud oluliselt viimasel ajal" kirjutab "Fria tider". Aga see kõik on tegelikult "mustamise kampaania" kirjuteb Briti mõttekoda "Institute for Strategic dialoog" (ISD).
ISD - mis teeb koostööd George Sorose sihtasutuse "Open Society" väidab, et see on ülemaailmne parempoolsete vandenõu, mille eesmärgiks on Rootsit laimata ja see laimamine jätkub.

See ei ole tõsi jätkab ISD. Tegelikult on nn paremäärmuslased need, kes levitasid "eksitavaid  või valesid lugusid" halvast olukorrast  Rootsis.
Nende väidete taga olevat desinformatsioon mida levitatakse USAs, Suurbritannias, Poolas ja Ungaris. Rootsit aga kasutatakse näitena, miks vasakpoolne liberaalne poliitika ei toimi.

Jaa, paistab, et tõde liberaalsest multikultuursusest hakkab järjest enam lavima ja nüüd on sellised asutused nagu "Institute for Strategic dialoog" ja "Open Society" ärevuses, ning püüavad anda väärilist vastulööki, mis on siiski väga hale. Tõde ei saa tänapäeval enam varjata ja see tuleb nii või teisiti päevavalgele.

Isegi Eesti inimesed on juba küllalt informeeritud olukorrast Rootsis, kuigi kartellimeedia teeb kõik võimaliku, et tõde varjata.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2019/01/bad-news-about-sweden-is-right-wing-conspiracy-to-tear-down-liberal-utopia-think-tank/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP