RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 10. jaanuar 2019

Kaitskem üheskoos perekonda jagas postitust.

Vot nii käivad meie riigis asjad! Sajad tuhanded inimesed (sh lapsed) elavad vaesuses, aga homo- ja sooideoloogiliseks propagandaks leitakse igal aastal sadu tuhandeid eurosid maksumaksjate raha. Häbiväärne!
Varro Vooglaid

Tõsiselt närvi ajab selline asi, et samal ajal, kui SAPTK-s näeme pidevalt annetuste kogumiseks kõvasti vaeva ega saa sentigi riiklikku rahastust, kantakse homopropaganda hääletorudeks olevatele võltskodaniuühendustele igal aastal sotsiaalministeeriumi kaudu üle sadu tuhandeid eurosid. Ühtlasi on see kõnekas näide maksumaksjate raha süstemaatilisest ja põhimõtteliselt kuritegelikust kanaliseerimisest vasakliberaalseks ideoloogiliseks propagandaks. Niisugust ülevoolavat rahastust silmas pidades ei ole liialdus öelda, et Eesti LGBT Ühing tegutseb sisuliselt sotsiaalministeeriumi koosseisuvälise osakonnana. Omamoodi veider, et niisugune asi toimub sõltumata sellest, et üks kahest sotsiaalministeeriumi ministritoolist on Isamaa kontrolli all. #homopropaganda #sotsiaalministeerium #isamaa #sotsid

* * *

Lgp Liina Kanter!

Märkasin, et sotsiaalministeerium on otsustanud toetada Eesti LGBT Ühingu tegevust 2019. aastal 96 000 euroga, Eesti Inimõiguste Keskuse tegevust 92 010 euroga ja MTÜ Oma Tuba [Feministeerium] tegevust 60 000 euroga.

Palun selgitust, (a) milleks täpsemalt need summad eraldati, (b) millega peab sotsiaalministeeriumi sellist maksumaksjate raha kasutamist põhjendatuks, (c) miks nendele väga selge ideoloogilise suunitlusega ühingutele sotsiaalministeeriumi vahendusel järjepidevalt aastatoetust antakse ning (d) miks aastatoetuste summad (vähemalt Eesti LGBT Ühingu osas) aasta-aastalt muudkui kasvavad. Samuti palun selgitust, (e) miks ei rahuldanud sotsiaalministeeirum Eesti LGBT Ühingu 2019. aasta rahastamistaotlust täis ulatuses (ca 140 000 eurot).

Temaatilise loo valimimise huvides palun vastust võimaluse korral reedel kella 12.00-ks.

Lugupidamisega

Varro Vooglaid
Portaal Objektiiv

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP