RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 25. jaanuar 2019

MATTI ILVES: ROOTSI VALITSUS HÄVITAB RAHVUSRIIGI

Rootsi sai lõpuks peale üle neljakuulisi läbirääkimisi uue punase vähemusvalitsuse, jälle sotsialistliku partei liidri Stefan Löfven´iga eesotsas, valitsusse kuuluvad veel rohelised. See on järjekordne vähemusvalitsus ja sai võimule seetõttu, et seda toetasid ka vasakpoolsed ning kommunistlik partei.

Mõlemad pooled on tunnistanud seda, et tegid sellise lepingu seepärast, sest vajas peatamist sisserändevastased Rootsi Demokraadid ja nende saamist isegi võimu lähedale!
See aga tähendab, et Stefan Löfven juhib Rootsit järgmise 4. aasta jooksul. Löven oli peaminister ka siis, kui algas rändekriis 2015/2016. Tema moto on: "Minu Euroopa ei ehita seinu" ja seetõttu on Rootsi rahvusriigi riismed migrantide tõttu viidud täieliku hävingu äärele.

Rootsis on tulistamine, pommiplahvatused ja granaadirünnakud, röövimised ja vägistamised kasvanud tohutult. Paljud rootslased ei tunne enam ennast turvaliselt.
Teleintervjuus teatas Löfven, et ta lahendab need probleemid. See on aga täielik vale, sest ei ole võimalik lahendada probleeme, kui ei likvideerita probleemide põhusi, milleks on islam ja immigrandid.

Siin on süüdi rahvusriigi likvideerimisega nõustunud ja täielikult ajupestud rootslased, kes andsid valimistel Rootsi Demokraatidele vaid 17,6 % häältest.

Meie kõik kartellierakonnad on need reeturid, kes seavad Rootsi häviva rahvusriigi riismed ikka Eestile eeskujuks.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2019/01/4-months-after-the-election-swedish-parliament-re-elects-old-pm-who-promises-to-both-increase-migration-and-solve-swedens-challenges/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP