RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 5. jaanuar 2019

Liberaalses Euroopas muutub enda kaitsmine üha enam kuriteoks

Totalitaarsusele kalduvad režiimid tunneb alati ära hirmust rahvaalgatuse ees, eriti kui seda tehakse avaliku korra kaitseks.

Kõik ebademokraatlikud võimud peavad korrakaitset jõustruktuuride pärusmaaks, soovides repressiooniaparaati oma kindla kontrolli all hoida – rahvaalgatuslikud patrullid pole paraku nende käsutada, nendega saab politsei vaid koostööd teha.

Esmane vastuväide mistahes kodanike korrakaitseüksustele kõlab nii, et see on politsei rida – aga nende moodustamine saab alguse ju sellest, et politseid polnud õigel ajal õiges kohas, ning seda mitmeid kordi. Või siis tegutseb politsei kallutatult, näiteks poliitkorrektsusest. Ja mõistagi on võimude esmahirmuks see, et kodanikupatrullid on efektiivsemad kui politseijõud.
Hea näide on peavoolumeedias ebameeldivaks kujundatud Odini Sõdalased, kelle tegevus algas Soomes siis, kui kogu Euroopast tulid jutud sellest, kuidas migrandid vägivallatsevad, ning paralleelselt kasvas sisserändajate surve Soome ühiskonnale. Kogu negatiivse kajastuse juures on odinlased tegutsenud üsnagi korrektselt. Küll aga kirjutas hiljuti Soome meedia (ja Postimees, mõistagi negatiivselt) sellest, kuidas Helsingi kaubakeskustest kadusid seal töllerdavad migrandid kohe, kui Odini Sõdalaste patrull sinna ilmus.

Pärast seda, kui Saksa Baieri liidumaa Ambergi tänavatel vägivallatsesid purjus noored sisserändajad, lõid kohalikud tsiviilkaitseüksuse, mida näiteks Postimees seostab kohe neonatsidega.
“Omaalgatusliku kaitseüksuse tegutsemine Ambergi tänavatel tegi murelikuks nii linnapea Michael Cerny kui ka kohaliku politsei. «Ma mõistan elanike mõningast ebakindlust, aga selline viha ja vägivallaga ähvardamine, mis levib nüüd üle kogu riigi, on minu silmis liig,» ütles Cerny. Politsei pressiesindaja kinnitas, et vajadust sellise omakaitseüksuse järele ei ole, sest linnas on piisavalt politseinikke, kes hoiavad olukorda kontrolli all,” kirjutab Postimees.
Huvitav tõesti, et Saksamaal tähendab migrantide rünnak “mõningat ebakindlust”, omakaitse aga on “viha ja vägivallaga ähvardamine.” Ja et politsei olukorda ei kontrolli, on näidanud kõik riburada toimunud sündmused, sealhulgas sakslase tapmise järel Chemnitzis alanud rahutused, migrantide sooritatud pussitamised, otsasõidud ja tulistamised. Muide, Cerny nimetas rünnaku toimepanijaid idiootideks, kes tegid karuteene rahumeelsetele ja pühendunud asüülitaotlejatele. Kas Saksamaal on tõesti selliseid?

Ka Eesti võimuringkondades on levimas veendumus, et inimesed ennast kaitsta ei tohi, vaid see peab politsei hooleks jääma. Seda öeldi ka Toompeal toimunud meeleavalduse järel, kui võimupoliitikud väitsid, et provokaator Tarandil tulnuks lasta laamendada ja miitingu korraldajatel tulnuks käed rüpes oodata, kuni politsei pärale jõuab.
Vasakliberaalid kardavad kõige rohkem relvastatud ja ennast kaitsta oskavat rahvast. Seetõttu on liberaalses Euroopas tekkinud olukord, kus ennast kaitstes võid hoopis kurjategijaks osutuda, sest tegid tegelikule inimõigustega ülekülvatud kaabakale haiget. Haige aga on hoopis ühiskond, kes suutmata ennast kaitsta, keelab selle ka lihtkodanikel.

Euroopa ei taha ennast üldse enam kaitsta, ei Venemaa, islamiinvasiooni, migranditulva ega mitte isegi lennujaamade tööd segavate droonide eest – normaalses ühiskonnas oleks esimese vastu korralik sõjavägi, teise ja kolmanda vastu kinnised piirid ning tõhus piirivalve, aga droonid – need koksataks lihtsalt alla!

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/liberaalses-euroopas-muutub-enda-kaitsmine-uha-enam-kuriteoks/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP