RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 5. juuni 2017

Briti terrorilaine nõuab radikaalset poliitikamuutust


Lugupeetud Matti Ilves

Briti terrorilaine nõuab radikaalset poliitikamuutust

Laupäeval Londonis toimunud terrorirünnaku järel tuleb Euroopa valitsustel ja avalikkusel loobuda õõnsast mantrast, et me ei lase end hirmutada ja me keeldume end muutmast, vastasel korral kaotavad valitsused legitiimsuse ning avavad tee omakohtule.

Euroopa riigid peavad endale tunnistama, et on multikultuursuse väärastunud ideoloogia tõttu importinud miljoneid võõrkultuuri esindajaid, kes ründavad vägivaldselt Euroopa põlisrahvaid. Samas ei võimalda kõikehõlmav poliitiline korrektsus rääkida probleemi olemusest või pakkuda lahendust, tekitades poliitilise paralüüsi. Selleks, et Euroopa rahvaste tapatalgud lõpetada ning vaba ja turvaline ühiskonnakord saaks säilida, tuleb kõigepealt otsustavalt lükata tagasi multikultuursuse ideoloogia ja poliitilise korrektsuse kaanonid.

Tähtis on teha loogiline järelduste rida: terroristid tapavad eurooplasi; terroristid kannavad islami ülemvõimu ideoloogiat; islami terroristid on Euroopasse saabunud immigratsiooni abil. Järelikult on juurprobleem immigratsioon ja tekkida jõudnud immigrantide kogukonnad. Islami terroristid tapavad aina rohkem ka olukorras, kus nad on omandanud mõne Euroopa riigi kodakondsuse ja ühiskondades, mis on nende suhtes olnud sallivad ja avatud. Loosung „me ei lase ennast muuta!“ garanteerib Euroopa islamiseerumise kiirenevas tempos ja kasvavate inimkaotustega põlisrahvale.

Konservatiivne Rahvaerakond nõuab valitsuselt, et Euroopat tabanud immigratsiooniinvasiooni olukorras tuleb taastada piirikontroll kõigil Eesti piiridel, kaasa arvatud Euroopa Liidu sisepiiridel. Valitsus peab rangelt järgima meie immigratsioonikvooti, mida viimastel aastatel on ületatud enam kui viiekordselt. Eesti inimeste turvalisuse nimel on dokumendi esitamine piiril väike ohverdus. Me ei nõustu ettepanekutega niigi suureks paisutatud julgeolekuasutustele veelgi suurema võimu andmist tavakodanike järel nuhkimiseks. See on tee totalitaarsesse ühiskonda. Viimased kaks terrorirünnakut Inglismaal tõestavad, et ka kõige võimsamad luureorganid ei taga kodanike turvalisust, küll aga vähendavad nende kodanikevabadusi. Otsustavalt tuleb asuda lammutama massilist inimkaubanduse võrgustikku, millega seotud korruptsioon ulatub Euroopa poliitilisse ladvikusse.

Eesti valitsus peab Euroopa Liidu eesistumisel keskenduma pseudoteemade asemel immigratsioonikriisile ning sellele, et saavutada illegaalse piiriületuse lõpp ja käivitada saabunud immigrantide tagasisaatmine. Ühtlasi tuleb loobuda ekslikust arusaamast, et kodakondsus määrab inimeste lojaalsuse. On selge, et väga paljud taolised uuskodanikud on tegelikult lojaalsed enda või oma esivanemate päritolumaadele ja islami ülemvõimu ideoloogiale. Euroopa riigid peavad asuma kergekäeliselt jagatud kuid ebalojaalseks osutunud isikutelt kodakondsuse ära võtmisele ning väljasaatmisele nende või nende esivanemate päritolumaadesse.


Lugupidamisega
Mart Helme
Konservatiivne Rahvaerakond, esimees

 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP