RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 8. juuni 2017

Juri Toomepuu: Järjekordne kaitseminister Jüri Gavrilov Luik

Järjekordne kaitseminister Jüri Gavrilov Luik on vähemalt ühes asjas sarnane eelmisega – ka tema suutis ajateenistusest kõrvale hiilida.

Ta aitas ka Lennart Nikolajevil Eesti riigikaitset laostada ja Eestit venestada Moskvas juuli lepete sõlmimisega, millega põlistati Eestisse 20 000 punaarmeelast ja 2 000 julgeoleku agenti, koos perekondadega 100 000 eriti Eesti-vaenulikku venelast.

Ta suursaavutus oli Moskva käsu täitmine tõmmata varasem, tavapärane 12 miiline merepiir Keri saare juures 4 meremiili peale. Mu sellekohasele küsimusele Riigikogus vastas ta, et seda kergem olevat riiki kaitsta mida lähemale vaenlane lasta!
Teatavasti asusid tollal Keri saare lähedasel paesel merepõhjal meie vaenlase allveelaevade sidevahendid.

Allkas: Facebook
_________________
Selline võiks olla juba Eesti kaitevägi, kui meil oleksid asjatundlikud kaitseministrid ja raha kasutataks otstarbekalt.
M.I.

4 kommentaari:

Anonüümne 8. juuni 2017, kell 23:36  

Hea kui filmiski äge välja näeb, aga Eesti sõjaväe relvastuses pole sellist tehnikat, see on NATO nn. liitlaste käsutuses, kes pole eestlaste alluvuses ja siis on see nende tehnika, tahavad laenavad, tahavad ei laena. Samamoodi oleks ENSV ajal võinud okupeeriva punaarmee tehnikat "eesti sõjatehnikana" esitada

Anonüümne 9. juuni 2017, kell 00:58  

Muideks Gavrilov on juut.

Anonüümne 9. juuni 2017, kell 09:18  

Luik on juut. Toomepuu oma keerutamistega ei julge sõna ütelda juutide kohta,küll aga materdab kuis jaksab venelasi. Kas see Toomepuu ise juudiseostega pole? Naine juut?

Anonüümne 9. juuni 2017, kell 15:42  

Võõramaalasest naist peab jah ?- seega pole ta eestlaste heaks midagi teinud. Kas tal polnud mitte hiinlane või korealane korea sõja päevilt kaasa toodud? Maailma maades loksub ringi ühest äärest teise igasuguseid sulelisi, eestlane on nii alam-madal rahvas, et kraabib omale koju voodisse igat masti tegelasi. Ka küüditajate-emade-tütarde vägistajate-tapjate järglasi pannakse oma kodudesse pesitsema.Seega ei ole Jürkal mingit õigust sõna võtta eesti rahva teemadel.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP