RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 6. juuni 2017

Pikkade nugadega vehkimine Londonis. Segane lugu – palju küsimusi

Jälle on juhtunud. Kaubik sõitis rahva sekka Londonis Londonbridge-l, 3. juunil kell 23.00, teistel andmetel 23.25. Kaubikust süüstsid välja kolm kurjategijat ja hakkasid inimesi pussitama.
Inforwars-i kajastus:

Politsei lasi terroristid maha. Küsimusi on rohkem kui vastuseid. Ühe tunnistaja järgi lasi maha politsei kurjategijad baaris, kuhu nad oli tunginud ja rahvast pussitanud: üks ründas politseid ja politsei lasi mõlemad maha. Piltidel lamavad mahalastud terroristid tänaval. Kus nad siis maha lasti? Kas baaris või tänaval?
  Kui baaris lasti kaks ja tänaval kaks – palju neid siis lõpuks oli? Kes tulistas alguses kohe, kui politsei ei olnud veel kohale jõudnud? Terroristid olid relvastatud ju ainult nugadega. Kas kõik kolm pussitasid inimesi? Kuidas nad jõudsid kaheksa minutiga pussitada vähemalt 50 inimest, veelgi enam, kui neid takistati? Kas ei tundu natuke paljuvõitu? Miks ikkagi politsei lasi maha noaga relvastatud kurjategijad, kui politseil on palju võimalusi neid elusalt tabada? Politsei relvastuses on elektrišokirelv, millega saab kurjategija kahjutuks teha ja päris relvast ei pea samuti maha laskma. Mis nüüd juhtus? Kadus lootusetult lüli kolme isiku vahel: kes pani kuriteo toime, kes lasti koha peal maha, ja kes kuulutati või kuulutatakse pildi, nime ja suure käraga meedias süüdlaseks?

Kui kurjategijad tuuakse kohtusaali, siis kannatanud ja tunnistajad saavad veenduda, et need olid samad inimesed, kes kuriteo toime panid. Nüüd on see võimalus lõplikult kadunud. Khuram Shazad Butt ja Rachid Redouane olid teotoimepanijad. Neist esimene olevat jätnud maha oma isikutunnistuse, nagu Nizzas, Berliinis, Bataclani teatris. Terroristide esimene mure näib olevat, et isikutunnistus oleks kaasas. Ta olevat esinenud juba TV-e dokfilmis terroristi ja džihadistina, 
Vt:


Olles M15-le vanatuttav ja "vihaimaami" õpilane. "Vihaimaam" ise istuvat kinni vihakõne eest. Võiks veel küsida: kui palju on briti politseinike seas kellumehi? Mis seos on vabamüürlastel ja moslemivennaskonnal? Kas moslemivennaskond ei ole mitte mitmes araabiariigis terroristlikuks ühenduseks kuulutatud?


Pilt: Rahvuslik Teataja nr. 55 (veebruar 2017) avaldas Facebookis leviva araabiakeelse õpetuse, kuidas uskmatuid kõige parem oleks surnuks pussitada.  "Näiteks noaga tapmise juures on antud üksikasjalik kirjeldus ja joonis, kuhu ja kuidas lüüa, soovitatakse kasutada rihveldatud pussnuga, mis tekitab raskemaid vigastusi. Me oleme korduvalt RT-s toonud näiteid, rahvuslikult meelestatud isikute ja ühenduste facebook-i lehekülgede sulgemisest. „Õige tapmiseõpetus“ moslemitele ei ole nähtavasti facebook-i järgi ei vihakõne, vägivalla õhutamine ega mõni kummaline (islamo)foobia.

Allikas: mvlehti.net"

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP