RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 17. juuni 2017

MATTI ILVES: VABAABIELUST JA VEIDI SELLLE AJALOOST EESTIS

Juba Marx & Engels kirjutasid "Kommunistliku partei manifestis": "Perekonna hävitamine! Isegi kõige radikaalsemad pahandavad selle kommunistide häbiväärt kavatsuse üle. ... Millele on rajatud kaasaegne, kodanlik perekond? Kapitalile, erakasusaamisele. Või heidate meile ette, et me tahame kaotada laste ekspluateerimise oma vanemate poolt? Selles kuriteos tunnistame endid süüdi."

Eestis propageeriti selliseid seisukohti juba ammu enne Oktoobrirevolutsiooni. Õnneks võideldi hiljem välja vabariik ja meie perekond jäi veel lammutamata, kuna isegi nõukogude ajal (küll mitte alguses) suhtuti perekonda kui ühiskonna algrakusesse.

Toon nüüd väljavõtte Johann Kõpp´i raamatust "Mälestuste radadel 2":

"Kevade poole - veebruaris, märtsis - tõusis Tartus omamoodi äge "kodusõda" [1905]. Leidus noori inimesi, kes osa võõraste [marksistlike] üliõpilaste poolt õhutatuna haarasid kinni vabaabielu mõttest ja hakkasid seda kõnelustes propageerima, eriti koolinoorte keskel. Mõni noor näitas avalikult oma põlgust abielu sõlmimise vastu kehtiva korra järgi. Nii üks täiesti kodanliku kasvatuse saanud noorik, abielludes radikaalselt mõtleva eesti haritlasega, tulles kirikust laulatuselt, viskas vanemate ja kõigi pulmaliste juuresolekul pruudipärja ja loori põrandale ja tampis need vihaselt jalgadega puruks - protesteerides sellega "tagurliku laulatuskorra vastu."
See ei pruukinud iseenesest olla kõlblusevastase eluviisi pooldamine, andis aga küll nõrgematele hoogu "vabaduse" nõudmiseks ja üldse seksuaalelu küsimuste arutamiseks omavahelistes kõnelustes suurema "vabaduse" mõttes.

Tõnisson kirjutas "Postimehes" mitmes artiklis mõtte- ja eluviisi tähtsusest rahva püsimajäämise suhtes ja alla kriipsutades legaalse perekonna tähtsust ühiskonna algrakuna, ründas teravalt vabaabielu ühiskondliku moraali seisukohast ning jagas hoope katsetele propageerida kõlblise lodevuse õigustust nii vallalistele kui abielulistele."

Nüüd aga moraalitu liberaaldemokraatia ja Euroopa Liidu valitsemise ajal jagatakse perekonnale ja moraalile üks hoop teise järel. Varro Vooglaid kirjutas, et "Tervise Arengu Instituut ei ole ei ole viinud läbi ega toetanud ühtegi perekonnakeskset eluviisi propageerivat kampaaniast." Eestis tegi näiteks aborti 4 000 naist 2015 aastal, st. tappis enda sündimata lapse ja seda toetab veel haigekassa. Siit järeldub, et rasedus on ränk haigus, meie osariik toimetab igal juhul täiesti sarnaselt.
Kõigi selle tulemusena on meil 5000 lahutust aastas. Vabaabielude kohta ametlikku statistikat vist ei ole, aga neid on nüüd arvatavasti juba 50 %.

Hullumeelsus, kui EL veel kaua kestab, siis hävivad ka eestlesed, mis võibki olla omaette eesmärk st. rahvaste-rahvusriikide hävitamine!
Traditsiooniline perekond on riigi väärtus - sellel pildil on Ungari peaminister Viktor Orban oma perekonnaga.
Mõned edumeelsed ning lapsetud ELi ja selle osariikide juhid. Neid lapsed ei takista karjääri tegemast, nagu eriti feministid meile räägivad.

1 kommentaari:

Anonüümne 17. juuni 2017, kell 11:18  

noh eestlased ja veel mõned on ju ühe väga vana rahva jupid, mõni ime, et nad kaasaegsetele globalistidele väga ja väga jalgu jäävad.
aga ega mingi suveräänne eesti vabariik üksi selliste vastu saa, seega on vaja liitlasi lääneliku globalismi vastu.
noh mis te arvate, kust selliseid liitlasi leida? :DD



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP