RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 19. juuni 2017

Viktor Orbáni vastus Jüri Ratasele.

Ungari peaminister Viktor Orbán: Keegi ei saa Ungarit sundida muutma oma seisukohta seoses immigratsiooniga, kuna Ungari rahvas on selle üheselt välja öelnud, et nad ei soovi immigrante oma riiki. (Ungari rahvahääletusel ütles 98,2% kvootidele EI!)

 
Orbán ütles, et "valitsust saab maha suruda, valitsust saab nurka ajada, valitsusele saab anda lööke kõhtu", kuid seda ei saa teha tervele rahvale vahendab Kormany
Tema arvates tähendab rekordiline osalemine viimasel rahvahääletusel seda, et kogu rahvas püüab säilitada oma positsiooni, ehk ungarlased "ei taha lubada erinevate kultuuride ja tsivilisatsioonide inimeste riiki sisenemist".
Kommenteerides Eesti kriitikat Ungari suunas, palus Orbán Eesti poliitikutel "jätta meid rahule!" ja "mitte kiskuda meid oma valimiskampaaniatesse". Ta lisas, et Ungari on alati suhtunud austusega Eesti tegemistesse ja "me eeldame Eestilt samasugust austust, mida me samuti väärime".
---
Originaaltekstis on Eesti asemel Saksamaa, aga selline noomitus kuluks ära ka meie peaministrile, kes truu sülekoerana Visegrádi riikide peale klähvib. https://isamaaline.blogspot.com.ee/2017/06/ratas-nouab-koigilt-eli-liikmetelt.html
 
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP