RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 22. mai 2018

Aldo Roomere: Sai täna siis PPA-s kükitatud ja uut ID-kaarti oodatud.

 On seal ootamas kõiksugu karvaseid ja sulelisi, minu läheduses toimetas üks poolkuupassiga moslem, sai hunniku pabereid ja palju pugejalikult imalat naeratust politseitädilt. Kohale loivas ka üks neeger, istus poole tagumiku ulatuses toolile ja hakkas kätega vehkides mölisema. Mölises kohe väga palju, sai siis hunniku pabereid ja hakkas kirjutama! Uskumatu, oskaski kirjutada. Kirjutas umbes sama palju kui mölises, siis saadeti ühte teise lauda ilma mingi järjekorrata, kust naases varsti vanasse kohta ilma mingi järjekorrata.

Tädid olid väga sabinas, kolm tädi oli korraga arvuti otsas upakil, muudkui seletasid ja askeldasid omavahel, neeger mängis samal ajal oma labidalaiuse nutitelefoniga või jõllitas niisama juhmi näoga ümbritsevat saginat. Siis tuli veel neljas tädi neegrimurele abiks, vahepeal jooksid ringi ja tulid jälle tagasi. Möödus umbes kolmveerand tundi, neegrimolu sai oma paprihunniku kätte ja loivas minema. Järeldus: ühe neegri nahka läheb umbes 15-20 inimese järjekord.

No siis tuli minu järjekord kah kätte, pärast mõnigaid viperusi koodilugemisega sain uue kaardi kätte ja uurisin tädi käest, kuidas siis selle turvalisusega ka on, et kas mõne päeva pärast teatatakse, et jälle miski paarkümmend tuhat eksemplari päin persetta lännu. Tädi naeratas selle peale oma vapustavalt võluvat ametnikunaeratust ja kostis, et see selgub alles hiljem. Mina siis vastasin seepeale, et eks siis tean, keda kohtusse kaevata, kui mu pangaarve lagedaks tehakse ja soovisin talle kena päeva jätku.

On meil alles e-riik, sama võimas ja vankumatu kui Toompeal kükitav ja privileege nautiv ludride bande, kes ennast valitsuseks nimetab.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP