RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 1. mai 2018

MATTI ILVES: LOOV KESK-EUROOPA


Mõni päev tagasi tuhnisin enda raamaturiiulites ja leidsin juba kooliajal loetud raamatu, Bernhard Linde "Loova Kesk-Euroopa poole", välja antud 1930. aastal.

Hakates aga praegu mõtlema, leidsin, et Kesk-Euroopa on ka praegu loov ja ka Eestil tuleks nende riikide vaadetega ühineda. Sest need on riigid, kahjuks veel osariigid, kes püüavad säilitada ELi ebatervetes oludes oma rahvust, kultuuri ja oma juuri. Nende riikide hulkka kuuluvad eelkõige Ungari, Tšehhi, Poola ja veel mõned. Nüüd on ühinenud nendega ka Austria.

Lääne-Eoroopa ja põhjamaad (väljaarvarud võib-olla Soome) on kindlal allakäigu trepil ja sealt ei paista olema enam mingit väljapääsu. Euroopa Liit püüab lõpuks hävitada rahvused, kuid enne seda tuleb rahvad ilma jätta kultuurist ming nende juurtest ja mis kõige tähtsam - täisväärtuslikust  perekonnast.

Rahvuste hävitamisest saab lugeda SIIT, mida vist paljud on juba teinud. Nüüd on ELi poliitikud-globalistid, ka rõhuv enamus meie omi, asunud rahvale ja mis veel kõige hullem - lastele, pähe ajama täiesti hullumeelseid moraalituid ideid ja seda tehakse suurte vabaduste ning inimõiguste sildi all.
Võtme kõigepealt väite, et rasse ei ekisteeri! Siis teatatakse meile, et ka sugusid ei ole olemas ja see olevat vaid sotsiaalne konstruksioon. Sellele järgneb kohe ka sooneutraalne kasvatus. Ka meil hiilivad sellise õpetused tasapidi sisse koolidesse ja lasteaedadesse.

Meeletuks on läinud moraali hävitamine  homopropaganda ja igasuguste tühiste vähemuste LGBT+50 kaudu, mida õpetatakse mitmetes EL "progressiivsetes" riikides juba lasteaedades.
Propageeritakse ka soovahetusoperatsiooni läbi teinud transgendereid (mões osariigis ka laste seas), sellest hoolimata, et nii sandistab inimene ennast lõplikukt ja transgenderite eluiga on 15...20 aastat lühem kui tavainimestel. Samuti on väga ebapüsivad samasooliste niinimetatud "abielud".

Ka meie meedia annab, mis peaks oleme rahva püsimise kindel osa, abielu lammutemesele oma panuse ja teeb räpast tööd. Pidevalt kuuleme, kes meie kuulsustest jälle lahustas uue partneriga alustas kooselu. Üldiselt propageeritaksegi kooselu, mitte aga abielu. Ege asjata siis Varro Vooglaid ei kirjuta, et Tervise Arengu Instituut ei ole ei ole viinud läbi ega toetanud ühtegi perekonnakeskset eluviisi propageerivat kampaaniat.

Eestil tuleks ühineda kindlasti Kesk-Eoroopa riikidega ja aidata neil ja meil säilitada moraalset ja rahvast säilitavat eluviisi.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP