RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 29. mai 2018

Kuhu on jõutud!?

Video sellest, kuidas politsei võtab kinni Leedsis 25. mail alternatiivmeedia reporteri Tommy Robinsoni, kes filmib vaid tänaval väljaspool kohtumaja, kus on süüpingis 29 moslemit, kes üheskoos vägistasid sadu alaealisi valgeid tütarlapsi (nn grooming gang), kellest noorim oli 11-aastane. Ta hüüab, et ma pole teinud midagi ega isegi öelnud midagi. Tema kajastusest selgub, et neid moslemeid pole isegi vahi alla võetud (vähemalt osa neist), vaid nad jalutavad kohtumaja trepist üles.Tommy Robinsonile mõistetakse koheselt 13-kuune tegelik vanglakaristus vaid tänaval filmimise eest. Briti kohus oli nimelt keelanud meedial kajastada moslemitest lastevägistajate kohtuprotsesse. Tommy Robinson teeb seda ikkagi ja saab sellest 13-kuulise tingimisi karistuse (ühe varasema samasuguse protsessi kajastamise eest), mis pööratakse koheselt täitmisele. Samas keelab briti kohus Tommy Robinsoni kinnivõtmise ja vangistamise kajastamise meedias.


Video:

Allikad:
https://www.egaliteetreconciliation.fr/Le-journaliste-dissident-Tommy-Robinson-arrete-emprisonne-et-en-danger-de-mort-51053.html



Märkus: Kohaletoodud musulmane kasutatakse kohaliku elanikkonna terroriseerimiseks. Võimalik, et tootmaks vajalikku kuulekust.

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP