RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 31. juuli 2018

Aigar Põder: kas brontosauruste tagasitulek? Või pigem rahvuskonservatiivide rahvaga arvestav võim?

EKRE positsioon eestluse eest seismisel.

Rahvuskonservatiiv Aigar Põder hoiatab selle eest, et sotside ja libaisamaalaste põrudes võivad inimesed näha alternatiivi Eesti riigi varem juba valele teele suunanud Reformierakonnas, mis aga oleks hukatuslik.

“Lausa õõvastavalt palju on kogu Eesti ajakirjandus igas oma vormis kajastanud Reformierakonnas toimuvat. Tähelepanelik vaatleja on märganud, et siin on juhtrollis Postimees. Veelgi tähelepanelikumale ja pikema mäluga vaatlejale meenub kuidas Postimees kiitis iga valitsuse sammu, kui valitsusse kuulusid Reformierakond ja IRL. Tähelepanelik, pikema mäluga ja analüüsivõimega vaatleja teeb siinkohal oma järelduse Eesti põhivoolumeedia sõltuvuse või sõltumatuse kohta.

Praegu on torgatud tokike sipelgapesasse. Käib väike paanika – kas Reformierakond ikka suudab järgmisteks Riigikogu valimisteks oma ridu sedavõrd koondada, et kui mitte just võita valimisi, siis vähemalt osaleda ühe põhitegijana koalitsioonis? Praegused toetusnumbrid paistavad sellist võimalust toetavat. Sellist võimalust toetab ka täna veel koalitsioonis osalevate sotside tegevus, kes oma inimvaenuliku agenda pealesurumisega kaotavad järjest enam populaarsust ja kindlasti enam järgmises koalitsioonis ei osale.

Nüüd on küsimus selles, et kas ühe osa Reformierakonna brontosauruste naasmine Eesti poliitikasse, olgu isiklikult või mõne kena näoga nuku näol, võiks tähendada rahva vabanemist sotsialismiikkest? Siinkirjutaja arvamus on selge EI.
Sauruste valitsemisajal tegi Eesti majandus küll selge hüppe, aga seda tänu odava tööjõu pakkumisele, naabrite edule ja üldise Lääne-Euroopa arengumudelite kopeerimisele. Edule aitasid kaasa juba varem 90-ndate alguses tõeliste eesti patriootide poolt kehtestatud põhisuunad, mida ilma olulist rahva pahameelt esilekutsumata ei olnud võimalik muuta.

Sauruste valitsemisaja lõppu aga ilmestasid nende põhimõttekindlusetust kõige paremini iseloomustavad Eestile siduvad lepingud, millega meie poolt teenitavad kroonid/eurod peavad tagama kõigi Euroopa sulide tekitatavad kahjud. Sauruste valitsemise põhimõte oli kokkuvõttes see, et me küll laseme teil hingata, aga me ei salli mingit vastuvaidlemist kehtivale (euro-)korrale.
Küsigem nüüd endilt, kas meile meeldib rohkem tänane järjest repressiivsem sotsialism, mis tahab meilt võtta kogu otsustusõiguse oma elu üle, või brontosauruste tagasitulek? Sellist küsimust tahab meile esitada peavoolumeedia.

Mina arvan, et meil on kolmas, või tegelikult esimene võimalus. EKRE programm pole kunagi peavoolumeediat huvitanud. Meie parlamendisaadikute ettepanekuid, kommentaare, arvamusavaldusi, esitatud eelnõude sisu, mis Riigikogu suures saalis tehtud, pole peavoolumeedia peaaegu üldse kajastanud. Meist tahetakse jätta muljet kui ühe-kahe teema huvigrupist.
Tegelikult on meil kõiki elualasid hõlmav programm, mis pika protsessi tulemusena on kokku saanud tänu panustajatele, alates metsatagusest väiketalunikust kuni oma ala tipptegijateni, professorite, akadeemikuteni. Selle patu peame küll omaks võtma, et me pole teinud üleeuroopalisi uuringuid selle kohta, kuidas me omal maal toimetama peaksime.

Sellepärast me olemegi rahvaerakond, et ei jäta kedagi omal maal elavat ja sellest hoolivat ärakuulamata, tema panust hindamata, sellest on ka sündinud meie programm, mida meie kodulehel avalikult näha võib. See on küll natuke aeganõudev ettevõtmine, aga kes selle läbi loeb ja natuke süveneb, ei saa enam iial öelda, et meil pole välja pakkuda toimivaid, eelkõige meie rahva huvidele vastavaid lahendusi.”

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/aigar-poder-kas-brontosauruste-tagasitulek-voi-pigem-rahvuskonservatiivide-rahvaga-arvestav-voim/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP