RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 26. juuli 2018

Julge olla patrioot: Üks esi-„sallijaid“.

„Helen Sildna on igale rahvuslasele teada kui äge multikultuursuse propageerija, kellele kuulub õelutsev lause “rukkulillepurusest rahvusromantikast”.

Igal aastal suurt publikumenu nautiva Tallinn Music Weeki köögipool ei ole nii pilvitu: Helen Sildnale kuuluv, alles märtsis nime vahetanud korraldajafirma on hädas arvete tähtajaks tasumisega ning mitmete TMW-ga koostööd teinute sõnul on probleem kestnud aastaid, kirjutab ERR.

“Nad on lõpuks põhimõttteliselt alati ära maksnud, aga selleks peab õudselt palju pinda käima ja läheb väga kaua aega. Pärast festivali kaob Sildna kuhugi ära, enam teda kätte ei saa, meilidele ta ei vasta,” kirjeldab asjaajamisi üks festivalile teenuseid pakkuv ettevõtja. Tegu on inimesega, kelle kohta Linnaleht kirjutas: “Helen Sildna – ikka Eesti popmuusika hea haldjas”.

Kultuuriminister Indrek Saar kuulutas 2015. aastal kontserdikorraldaja ja Sõbraliku Eesti ühe olulisema eestvedaja Helen Sildna aasta kodanikuks. “Meie olulisim väärtus on inimene ning tema põhiõigused – võrdsed võimalused, vabadus end väljendada ja teostada sellisena, kes ta on, hoolimata rassist, religioonist, seksuaalsest sättumusest, soost või erivajadustest,” rääkis Sildna, kelle tegevuse rõhk on ilmselgelt kõigil mittevalgetel rassidel ja kummalistel seksuaalsetel sättumustel.

“Aasta kodaniku aunimetuse seekordne väljaandmine näitab, et ka riiklikud tunnustused rakendatakse meie ühiskonnas ideoloogilise ja poliitilise võitluse teenistusse,” kirjutas portaal Objektiiv tollal. Samal aastal tunnustas aga ka välisminister Keit Pentus-Rosimannus Sildnat kultuuripreemiaga Eesti muusikaettevõtluse arendamise ja muusika ekspordi edendamise eest

Sildna on ka nn vihakõnede kriminaliseerimise pooldaja. “Peame tegelema viha tekkepõhjustega, mitte vaid ilmingute karistamisega,” ütles Sildna, “mööda ei pääse aga ka sellest, et inimesed, keda rünnatakse ja ähvardatakse, vajavad kaitset ning ründajad peavad vastutama nii oma tegude kui sõnade eest,” rääkis ta Pealinnale. Kogu selle naise tegevus on suunatud vasakliberaalse agenda levitamisele.

Nagu näha, on Helen Sildna globalistlik-multikultuurse seltskonna imelaps ja ideoloogiliste hellituste objekt, kes reaalses maailmas selline hea haldjas siiski pole. Nüüd ei taha ka globalismimeelne Eesti peavoolumeedia talle “teenete eest” paraku armu heita… kord laineharjal, siis must kivi jõepõhjas!"

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP