RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 1. juuli 2018

MATTI ILVES: VEIDI ROHELISTE ERAKONNAST

Erakond Eestimaa Rohelised on võtnud endale ülejõu käiva eesmärgi, saavutada 2019. aasta parlamendi valimistel Riigikogus 11 kohta!

Erakond on juba mitme aasta vältel olnud toetusreitingutes 2...4 % piires, tõsi, vaid ühel kuul aprillis 2018 tõusis toetus korraks veidi üle 5. protsendi. See oli siis, kui Keskerakond võttis nende juhi Züleyxa Izmailova armu poolest (mitte toetudes närustele valimistulemustele) linnavalitsusse tööle.

Rohelised tahavad ratsutada Riigikogusse peamiselt vaid 3. punkti abil ja need on tselluloosi tehase vastu olles, Eesti metsa kaitsel seistes ja veel Rail Baltica vastane seisukoht. Taolised seisukohad on ka mitmel teisel erakonnal.
Muudest nende põhimõtetest pole eriti kuulda olnud, kuigi ka neil peaks olema oma programm. Tõsi, on veel üks kummaline narkootikume pooldav seisukoht.


Kuid ega sellega rohelised enda populaarsust rahva hulgas eriti ei paranda, vastupidi. Tõmbavad ehk endale juurde vaid mõne kanepitarbija, (kanepi kahjulikusest: http://www.akliinik.ee/narko.html ).

Jaa, paistab, et erakonnal pole eriti asja ka järgmisesse Riigikogusse.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP