RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 19. juuli 2018

MATTI ILVES: BRITID - OHTLIKUD LIITLASED?

Suurbritannia saatis Eestisse 800 sõdurit, tankid ja droonid. ERR.ee: "Briti pataljoni tulek Eestisse on osa NATO kavast paigutada alliansi kirdeserva heidutuseks jõudusid vastukaaluks üha agressiivsemaks muutuvale Venemaale."
"Suurbritannia otsus saata Eestisse raskerelvadega varustatud täislahingvalmiduses pataljon näitab parimal viisil, kuidas töötab kindel liitlassuhe NATO raames. See otsus tugevdab märkimisväärselt Eesti julgeolekut ning tõstab tervikuna NATO heidutust väliste ohtude suhtes," ütles Mihkelson BNSile."

Eesti kaitsevägi teeb Suurbritanniaga küllalt edukat koostööd, nüüd aga on selgunud, et see võib olla lausa ohtlik. Nimelt näib ka Briti sõdureid on mõjutanud EL-s valitsev moraalilangus ja võltsväärtused.

"Independent" kirjutas möödunud aasta lõpul, et 9 tuumaallveelaeval, mis on relvastatud ülisuure purustusjõuga tuumarakettidega "Trident", meremeest olid narkootilises joobes. Kasutanud olid need 9 allveelaeva meeskonnast kokaiini ja veel tegelesid sobimatute seksuaalsuhetega allveelaeva pardal.
Nii ei ole üldse imestada, et raketid "Trident" lendavad kurat teab kuhu ja nii võib vallanduda tuumasõda. Suurbritannia tuumaarsenal koosneb põhiliselt 4. allveelaevalale paigutatud rakettidest.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP