RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 16. juuli 2018

Kui Donald Trump kohtub Putiniga, kuid kellega ta siis kohtub?

Lähiajal (16. juulil 2018) kohtub USA praegune president Donald Trump Putiniga, kuid kellega ta siis õieti kohtub, sest vandenõu-uurijate järgi sebib Päris-Putini asemel ringi mitu Vale-Putinit. Uurijad mõõdavad fotodelt Putini näojooni ja võrdlevad kõne häälesagedusi. Ilmavõrgu avarustes liigub rohkesti ainest, mis Putini olemasolu üldse kahtluse alla seab. (Fotod nr 1. Erinevad Putinid-1 ja -2)

Üks video on toodud näiteks siin:
https://youtu.be/8YJHYzctsYk

Vandenõuteooriatele andis hoogu Putini endine abikaasa Ljudmila Putina, kes lahutas Vladimirist 14. aprillil 2014, teistel andmetel teatas vaid Kremli ametnik 1. aprillil 2014, et putinite abielu on lahutatud. Oma avalduses „avalikkusele“ väitis Ljudmila Putina, et tema mees on ammu surnud ja seda kasutatakse ära. Avalikkuse ette Ljudmila Putina avaldus muidugi ei jõudnud, ei Idas ega Läänes.

5. märtsil 2015 kadus Putin salapäraselt ja oli kadunud vähemalt kümme päeva. Esimest korda nähti teda taas avalikkuse ees kohtumisel Kõrgõzstani presidendi Almazbek Atambajeviga 16. märtsil 2015. Kohtumist jälgima lubati vaid truu, putinimeelne meedia. Putin olevat teistsugune välja näinud: kahvatu ja grimeeritud. Kohtumise ajal hakkasid tõmblema tema jalad – närviliselt ja kontrollimatult, mida polnud tema juures senini märgatud. Fotodel kohtumisest Almazbek Atambajeviga on Putin erinevate lipsudega, kuigi ta teadaolevalt kohtumise ajal rõivaid ei vahetanud. Uurijate arvates oli tegu Putini teisikuga. (Foto nr 2.  Kohtumisel Almazbek Atambajeviga on Putin veider ja kimbutuses)

2014. a konverentsiülesvõttel Peterburis kuulab Putin püüdlikult saksakeelset sünkroontõlget, kuigi ta ise on saksa filoloog, elanud tolleaegsel Ida-Saksamaal ja oskab saksa keelt vabalt ega tarvitseks sünkroontõlget kuulata. (Foto nr 3. Putin kuulab saksakeelset sünkroontõlget)
Mitme ilmavõrgu allika järgi värvati Putin Saksa DV-s Lääne luureteenistuste topeltagendiks. Anders Bruun Laursen (new.euro-med.dk) tsiteerib kedagi John Scarletti, kes väidab end olevat Putini looživend ja „endine“ MI6 agent ja väidab edasi, et Putini värbas MI6 aastal 1979: „KGB ja MI6 agente koolitati koos, nii Londonis kui Iisraelis. Mind koolitati „patuoinaks“, programmeeriti vabamüürlusse, võiati „antikristuseks“ ja „messiaks“. 1979 võidsime noore KGB ohvitseri Putini antikristuseks.“

Pikemalt inglise keeles:  One brother of Putin´s  at the Royal Lodge on 9 Febr. 2007 at the 1:57 min. mark claims in the MI6 John Scarlett Blogspot for former spy pupils (MI6 and KGB agents were educated together in London and Israel!!!) He was ‘annointed’ in 1993 and rapidly rose up the ranks of the KGB to become spy chief. Later on to become acting Prime Minister of Russia and finally the President. Mr Putin was programmed as the ‘anti-Christ’to attack Israel in the Ashkenaton cult’s Amendment”.

Noor Putin kannab vabamüürlaste lipsu Skarabeusi-mardikaga. (Foto nr 4. Noor Putin vabamüürlaste kaelasidemega)


Pikemalt saksa keeles: Texe Marrs zitiert in seinem Codex Magica aus seinem “Flaming Ring of Fire“: “Putin trägt eine freimaurerische Krawatte, mit dem Scarabäus. Die Dreiecke, auf Putins Krawatte und am Hemdkragen, haben ihre Spitze, oder Speer, nach unten in Richtung des Reichs gewandt, das die kontrollierende Kraft der Freimaurerei ist” Putin macht das 666 Zeichen – die Nummer des Antichristen (Offb. 13:18)1.

Vabakutselise ajakirjaniku Jim Stone`i järgi on praegus(t)e Putini(te) pea ümaram kui endisel, nina lühem ja paksem, põselohud kadunud, huuled paksemad ja suu suurem, ilmunud on topeltlõug, mida varem ei täheldatatud. (Foto nr  5. Putin on muutunud)

„Ümarama peaga“ Putinist sai koheselt juutide suur sõber.(Foto nr 6. Putin koos Euroopa juudikogukondade juhtidega.)
 Koostajana omalt poolt lisaksin, et kahtlust peaks enim äratama Putini tegevus, sest sellest tõuseb kõige rohkem tulu nii Venemaa kui väidetava Putini enda vastastele. Putin on suutnud teha kahest suurimast slaavi rahvast verivaenlased. Tänu Putini ähvardavale ja tülinorivale tegevusele naabermaade suhtes, on NATO oma positsioone suure eduga edasi tõstnud, saanud luua baasid ja sõjaväed tuua riikidesse, kus see muidu oleks olnud mõeldamatu (k a Eesti). Krimm võib küll paista suure võiduna kodumaisel propaganda- ja suurvene ideoloogiarindel, kuid sisuliselt pole Venemaal sellest kasu.

Märkus: 1) Johannese ilmutuse raamat 13:18.

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP