RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 22. juuli 2018

Sotsist kultuuriminister Indrek Saar nilpsab keelt EKRE valijate järele

Indrek Saare tõelised sõbrad peituvad NO99 seinte vahel.

Valimistel eel muutub vist must valgeks ja päike hakkab tõusma läänest, sest sotsid on asunud rahvuskonservatiivide poole piiluma.
Sotsiaaldemokraadist kultuuriminister Indrek Saar ütles, et vastandumine EKRE-ga ei ole erakonnale kasuks tulnud ning kindlasti tahavad sotsid dialoogi ka EKRE valijatega, vahendab ERR.

Saare sõnul ei olevat sotside vastandumine EKRE-le tähendanud, et nad ei tahaks mingi osaga ühiskonnast dialoogis olla. Vastupidi, kindlasti tahtvat nad dialoogi ka nendega, kes positsioneeruvad EKRE valijateks.
Muidugi jääb võimalus, et ajakirjandus vahendab poliitiku sõnu valesti, kuid eelnevas tekstis ütleb Indrek Saar selgesti, et ta tahab dialoogi EKRE valijatega. Pange tähele, mitte EKRE, vaid tema valijatega – seega on tema rahupakkumise aluseks hoopiski rahvuskonservatiivide valijate ülelöömine, mida Saar kaude ka tunnistab.

Facebookis küsis üks kommentaator pealkirja “Indrek Saar on valmis ka EKRE valijatega dialoogi pidama” peale kohe vastuküsimuse – aga kas EKRE ja tema valijad on nõus dialoogiks Indrek Saare ja sotsidega?
Tuletagem meelde, et veebruaris toetas valitsus Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Riigikogu fraktsiooni algatatud eelnõu hümni seadustamise kohta, kuid kultuuriminister Indrek Saar soovis protokollida eriarvamuse, leides, et hümniseadus pole põhjendatud. Miks peaks EKRE pidama dialoogi poliitiliste vastastega, kellega ollakse vastupidisel arvamusel peaaegu kõiges: kooseluseaduses, immigratsiooniküsimuses, omariikluses, rahvuse püsimajäämises ja veel paljudes
asjades?

Seega, kultuuriminister Indrek Saar – kui noolite EKRE valijaid, siis olete valel mängumaal. Rahvuskonservatiivsus ja marksism ei sobi omavahel kokku nagu ei sobi ka kaks meest teie toetatud kooseluseaduses. Uppuvatele sotsidele ja nende maailmavaatele EKRE päästerõngast ei viska!

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/juhtkiri/sotsist-kultuuriminister-indrek-saar-nilpsab-keelt-ekre-valijate-jarele/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP