RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 17. aprill 2016

Aldo Roomere: Riiklikke hääletorusid elik uudistekanaleid ei saa enam üldse avada


Riiklikke hääletorusid elik uudistekanaleid ei saa enam üldse avada, sest silmad-kõrvad keelduvad uskumast, et nad on peaga ühenduses. President ja ministrid kuulutavad süüdimatult kõik oma senised ja tulevased kuriteod heategudeks ja meie riigi ning rahva peatne hukk tembeldatakse helgeks tulevikuks.

Kogu see kamp alatusest pakatavaid lillaroosakaid seltsimehi peaks viibima kinnises ja eriti range reźiimiga raviasutuses, mitte avalikult mölisema.

Allikas: Facebook

3 kommentaari:

nuntsel 17. aprill 2016, kell 15:26  

Loomulikult ei saa enam peavoolu uudistekanaleid kuulata,sest arvamusliidrid arvavad ainult poliitiliste populistide ja kultuurimarxistide ning etnomasohhistide mõtteid ja maailmavaadet,tegelikult ei ole neil ei eesti vaadet ega ka maailmavaadet,sest eestis pole enam vabamõtet,on ainult EL eliitklubi direktiivid,parim mida teha on kuulata maailma riikide raadiot ja vaadata TV-d.ja alles siis meie uudiseid,eriti poliitika saateid,siis alles saab otsustada mis tegelikult toimub.

Anonüümne 18. aprill 2016, kell 01:22  

Jess, Aldo!

Anonüümne 18. aprill 2016, kell 17:31  

Mina olen maailmas toimuvatest protsessidest head infot saanud mitte meie lillast meediast, vaid näiteks Austraaliale kuuluvatest kanalitest.

Kas see on normaalne, et omas riigis aetakse uudistesaadetes lausp...a?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP