RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 23. aprill 2016

Erik Boltowski: Neile õukonnameedia poolt ära lollitatutele...

Neile õukonnameedia poolt ära lollitatutele, kes siiani usuvad, et Siim Kallas mõisteti 10-miljoni protsessil täielikult õigeks.
Tsitaat Delfist: 1999. aasta riigikohtu lahendis leiti Siim Kallase poolt üksikuid valesamme nn 10 miljoni dollari kaasuses. Kõrgem kohtuaste ei vabastanud teda süüst audiitorite eest Eesti Pangale lepingu varjamises.

Miks Kallast ei saanud kärarikkalt ja täiesti otse süüdi mõista ning valiti selline "natuke süüdi" otsus, sellele küsimusele vastas mulle üks omaaegne ülituntud kõrgeim kohtunik, politseipealik ja tipp-poliitik: "Eesti riik ei saa vangi panna meest, kelle allkiri on igal Eesti krooni rahatähel."

VEB-fondi (32-miljoni) asi aga aegus kas kohtu saamatuse tõttu, või lasti reformierakondlaste valitsusest sõltuva kohtuvõimu poolt aeguda meelega, ilma, et seda oleks päris põhjani uuritudki. Lõpuks salastati ka parlamendi uurimistoimkonna aruanded. Seevastu Venemaa spionaaži- ja mõjutusorganid teavad kogu asja detailideni.

Otsustage ise, kas mees, kelle kohta võib vaenuliku riigi julgeolekul olla olulist kompromaati, sobiks meie riigi presidendiks...

Riigikohus 1999: kuidas Siim Kallas Eesti Panga presidendina esitas audiitoritele valeandmeid
Link: http://m.delfi.ee/article.php?id=65620880

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP