RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 28. aprill 2016

MATTI ILVES: EESTI RAHVAS ON VALITSEJATE POOLT KUULUTATUD OLEMATUKS!

Meie vasakpoolsed liberaaldemokraadid sörgivad ikka Euroopa Liidu sabas ja alles nüüd jõudsid nad niikaugele, pealkiri Delfist: "Taavi Rõivas Delfile: Kallas ütles kõnes selgelt välja, et kõik Eesti kodanikud on eestlased."

Seepärast on meil ajakirjanduses juba kaua levinud värdväljendid nagu mustad eestlased, venekeelsed eestlased jne. Tegeliklt tähendavad nüüd sõnad "Eesti ning eestlane" vaid osariigi ehk provintsi nimetust ja siinseid elanikke, ei muud.

Selline ongi siis kodanikupõhine osariik. Üks ideelisemaid sotsialiste Mikser unistas sellest juba aastaid tagasi ja nüüd on jõudnud "kodanikupõhine riik" ka reformikate ametlikus poliitikas kinda koha sisse võtta.

Loodame, et kõik need rahvareeturid saavad rängalt aga õiglaselt karistatud!

3 kommentaari:

Anonüümne 28. aprill 2016, kell 16:55  

Nüüd ma julgen küll arvata: Mr Siim Kallas vajab psühhiaatrilist abi. Eestimaalane ja eestlane on täiesti erinevad mõisted.

Pöördugu ruttu arstile. usun, et Jüri Ennet aitab tal mõistusele tulla, kui vaja, korraldatakse pikemaajaline ravi.

Siit võib kooruda rahva poolt kollektiivne hagi eestlaste etnose mõiste lörtsijate suhtes ning avaldus mitmete kaasnevate kuriteo toimepaneku suhtes.

maks 28. aprill 2016, kell 20:34  

Etnosi pole Eurolandis olemas!
Täna on osariigikodanikud ka pigimust võib eestlane olla, keel pole ka oluline tunnus. Ainult venelane pole eestlane kui on EV kodanik ja isegi 5 põlve Eestist pärit!
Ainus etnos on keda tunnistatakse, see on venelane! Venelase kohta peetakse arvestust eriti Eestis ja erinevalt inglise keelest ei tohi ta vene keeles nime oma ettevõttele nime anda! Inglise keel valitseb kogu Eestis vt sildid , ettvõtte nimed jm.

Anonüümne 29. aprill 2016, kell 00:20  

Kuidas suhtuks kohus avaldusse, mis on esitatud 15 000 inimese poolt?

Saaks jätta erakonnad välja ning asi oleks otseselt juba rahva ja põhiseadusest tuleneva õigluse küsimus.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP