RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 16. aprill 2016

MATTI ILVES: KAS EUROOPA LÕPP?

Liikumas olid juba halvad kuuldused, et türklased võivad saada viisavabaduse liikumaks Euroopa Liidu osariikidesse ja meil tuleb veel arvestada sellega, et Türgis elab 74 miljonit islamiusulist inimest. Palju neist ELi tuleb, see on juba teine küsimus, aga hea võimalus on neile nüüd antud, kaasaarvatud islamiterroristidele. Selliseid Türgi kodanikke sõdib teatavasti Süürias.

Euroopa Liit võtabki nüüd vastu otsuse, et türklased võivad viisata reisida Schengeni riikidesse juba enne juuni lõppu.
"Me loodame, et Türgi Vabariigi kodanikud saavad siseneda Schengeni tsooni ilma viisata juba enne juuni lõppu", ütles Hollandi välisminister Bert Koenders. Holland on praegu ELi eesistujariik. Euroopa Komisjoni hakkab seda küsimust arutama mai alguses ja sellega loodetakse kiiresti lõpule jõuda.

Samuti osutus tõeks see, et Türgi võetakse Euroopa Liidu liikmeks ja seda kiirendatud korras. Euroopa Komisjon otsustas avada läbirääkimistel Türgiga 33. peatükk: finants- ja eelarvepoliitika sätted. Seda tehakse selleks, et kiirendada läbirääkimisprotsessi ja Türgi olevat "aidanud" E Liidul tunduvalt leevendada pagulaskriisi.
Tegelikult ei ole see tagasivõtuleping mingi abi, sest immigrante hakatakse vahetama 1:1-hele!

Mõningates küsimuses on Türgi president Erdogan Euroopa Liidust juba ees, näiteks on ta karistanud kahte tuhandet inimest, kes olevat teda "solvanud", siin on selgelt tegemist sõnavabaduse piiramisega. Kuna EL on ka teel tsensuuri poole (lugege SIIT), on midagi ehk ka türklastelt üle võtta. Isegi "demokraatlikul" Saksamaal on juba üle 1000. poliitilise vangi, nii et asjad arenevad.

Euroopa Liit jääb endale kindlaks, hävitada rahvusriigid ja rahvad, sellest SIIN.

Kasutatud allikas: http://www.schengenvisainfo.com/turkey-visa-free-travel-schengen/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP